Facebook Hesap Ayarları Nasıl Yapılır?

23
7407


Facebook Giriş Eposta Adresinizi Değiştirmek İstiyorsanız:

Hesabınızla ilişkili e-posta adreslerinden herhangi birinin giriş e-posta adresi olarak kullanılabileceğini unutmayın. Hesap sayfasının Ayarlar sekmesinden e-posta adresleri ekleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.

Facebook Hesabınızı Nasıl Yeniden Etkinleştirirsiniz?

Hesabınızı giriş e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Facebook’ta 2 Ayrı Hesabım Var, Bunları Birleştirmem Mümkün Mü?

Facebook hesapları birleştirmenize izin vermez. Profil içeriğinizi (fotoğraflar, notlar, vb.) kopyalamanız ve daha aktif olan hesabınıza manuel olarak eklemeniz gerekir. Ne yazık ki, Arkadaşlar ve Duvar yazıları gibi bazı öğeleri aktaramazsınız. Tüm bilgileri tek bir hesaba taşıdıktan sonra, Hesap sayfasının Ayarlar sekmesinden eski hesabınızı dondurun. Daha sonra Hesap sayfasından yeni hesabınıza e-posta adresleri ve ağlar ekleyebilirsiniz.

Facebook Şifremi Yenilemeden/Değiştirmeden Bir Kopyasını Bana Gönderemez Mi?

Güvenlik nedeniyle, Facebook geçerli şifrenizin bir kopyasını size gönderemez. Ancak şifrenizi buradan yenileyebilirsiniz.

Giriş yaptıysanız, şifrenizi Hesap Ayarları sayfasından değiştirebileceğinizi unutmayın.

Önceki İçerikBilgisayar alırken nelere dikkat etmeli?
Sonraki İçerikFacebookta Dürtme Nasıl Kaldırılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

23 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz