Facebook Haber Bandı Nedir?

0
1237

Haber bandı nedir?
Hesabınızın sağ tarafında yer alan haber bandı, tüm arkadaşlarınızın hareketlerini gerçek zamanlı görmenizi sağlar. Fareyi haber bandındaki bir haberin üzerine getirdiğinizde, haberin tamamını görebilir ve konuşmaya sıcağı sıcağına dahil olabilirsiniz. Haberler geldikçe haber bandı kendiliğinden güncellenir. Bu, size arkadaşlarınızın o anda neler yaptığını görmenizi sağlar.

Haber bandında ne tür haberler çıkar?
Haber bandında durum güncellemeleri, arkadaşlıklar, fotoğraflar, videolar, bağlantılar, beğenmeler ve yorumlar gibi canlı haberler çıkar. Tüm bunları Facebook’ta diğer yerlerde de görebilirsiniz. Haber bandı sadece bir şeyi gerçekleşir gerçekleşmez görmenizi sağlar

Haber bandını kapatabilir, gizleyebilir, yeniden boyutlandırabilir veya yerini değiştirebilir miyim?
Haber bandını kapatamazsınız, ancak sohbetin üzerine geldiğinde haber bandı ile sohbet arasındaki yatay çubuğu kaydırarak küçültebilirsiniz. Haber bandını gizlemek ve sohbet listenizi büyütmek için çubuğu yukarı kaydırın. Haber bandını büyütmek ve sohbeti gizlemek için çubuğu aşağı kaydırın.

Haber bandı sohbetin üzerinde değilse, boyutunu ayarlayamazsınız. Ekran boyutunuza bağlı olarak, kenar çubuğunu açıp kapatarak bir haber bandı görünümünden diğerine geçebilirsiniz. Sohbetinizin altındaki sol attaki simgesine basarak kenar çubuğunuzu gizleyin.

Önceki İçerikMsn-Facebook İfadeleri ve Kısayolları
Sonraki İçerikSaints row the third sistem gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz