Facebook Güvenilir Kişi Nedir?

0
1756

Facebook Güvenilir Kişi Nedir
Her geçen gün güvenlik konusunda farklı terimler ve uygulamalar ile karşılaşabiliriz.Bunlardan en yeni olanı ise Güvenilir Kişi diyebiliriz..Facebook ayarlar bölümünde güvenlik sekmesi altında bulunan bu yeni özellik sayesinde hesabımızı biraz daha güvenli hale getirebiliriz.Facebook hesabımızda bir sıkıntı olursa ve hesabımza ulaşmak istersek güvenilir kişiler devreye giriyor diyebiliriz.Özellikle şifremizi yada eposta girişinde sorun yaşarsak güvenilir kişi işlemi ile devam edebiliriz.

Güvenilir kişiler nasıl belirlenir.
Facebook hesabınızda Ayarlar bölümüne giriş yapınız ve güvenlik sekmesine altında bulunan Güvenilir Kişiler bölümüne geliniz.Buraya tıkladığınızda ise karşınıza seçmeniz için bir bölüm gelecektir.Buradan Güvenilir kişilerinizi belirleyiniz ve şifrenizi isteyecektir.

facebook-guvenilir-kisiler

Bu kişileri belirledikten sonra ise hesabınıza giriş yapamadığınız zaman güvebilir kişileriniz bir URL ile Facebook!tan tek kullanımlık güvenlik kodu ile erişebilirsiniz.Ardından ise seçtiğiniz arkadaşlarınızdan güvenlik kodlarını alarak işlem yapabilirsiniz.

Önceki İçerikApple Kimliği Şifresi Değiştirme İşlemi
Sonraki İçerikTouchWiz Nedir? Ne İşe Yarar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz