Facebook Arkadaş Listesi Nasıl Gizlenir

0
1941

facebook-kisi-listesi-ayarlari
Facebook ve diğer sosyal ağlarda olduğu gibi gizlilik fazlasıyla önemli bir hale geldi diyebiliriz.Yani listenizin yada sosyal ağlardaki bilgilerinizi başkalarının görmesi sizi rahatsız edebilir.Bu gibi durumlar için sosyal ağlarda özelliklede facebookda sizin için bir çok ayar bulunmaktadır.Bu ayarlardan biride konumuzunda olduğu gibi facebook arkadaş listesidir.Buradan gerekli ayarları yaparsanız facebook arkadaş listenizi istediğiniz kişiler görebilir ve istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

Peki bu ayarlar nasıl yapılabilir.
bu işlem için ilk olarak facebook hesabınızı açınız ve arkadaşlar sekmesine tıklayınız.Karşınıza gelecek olan sayfadan ise sağ köşede bulunan kalem işaretinden gizliliği düzenle bölümüne geliniz.
facebook-arkadas-listesi

Daha sonra ise karşınıza yeni bir pencere gelecektir.Buradan ise istediğimiz yani bize gereken ayarları yapabiliriz.Ayalar size kalmış bir durum yani Kimlerin görmesini istiyorsanız buradan ayarlayabilirsiniz.

facebook-arkadas-listesi-gizleme

İşlem bu aşamadan sonra tamamlanmış oluyor.Yani kişi listenizi gizleyebilir yada sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz.

Önceki İçerikManda ve Himaye Nedir?
Sonraki İçerikFacebook Bildirim Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz