En İyi iOS Oyunları Haziran 2014

0
1269

ios-game

iOS işletim sistemiyle çalışan iphone telefonlarınızda ve ipad telefonlarınızda güzel vakit geçirmenizi sağlayacak oyunlara mı ihtiyacınız var? O zaman yazımızdaki oyunları ve heray paylaştığımız ios uygulamalarıyla ilgili makalelerimizi takip etmeniz yararınızadır. iOS cihazınıza indireceğiniz oyunlar sayesinde boş vakitlerinizi eğlenceli bir biçimde geçirebilirsiniz. Oyunları indirebilmek için gerekli linkler aşağıda açıklamalar altında mevcuttur.

 

Striker Soccer 2

Striker Soccer 2 iOS işletim için yapılmış ve size tavsiye edebileceğimiz oldukça kaliteli bir mobil futbol oyunudur. 16 ligden 300 oynanabilir takımın bulunduğu yapımda yıldız futbolculardan oluşan kendi takımınızı kurarak zorlu maçlara katılabilir ve takımınızın gelişimini sağlayarak şampiyon olmak için mücadele edebilirsiniz. Rekabet ve hikaye tabanlı mücadele modlarının yer aldığı oyunda takımınızın gelişimini hızlandırmak için oyun içi satın alma yoluyla çeşitli güçlendirmeler de alabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda oynayabileceğiniz Striker Soccer 2’yi sitemizden indirebilirsiniz.

strike-soccer-2

İndirmek İçin Tıklayın –>> Striker Soccer 2

 

 

F1 Race Stars

F1-Race-Stars

İos işletim sistemli cep telefonlarında oynanabilen F1 yarış oyunudur. Bir çok oyuncunun Go kart araçlarının yarışları büyük keyif verici görüntüler olduğundan dolayı yarış severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Yarış oyunlarını seviyorsanız, 40 ayrı Formula 1 yarış pistinin yer aldığı heyecan dolu F1 Race Stars oyununu da mutlaka denemelisiniz. Özellikle Formula 1 tutkunlarının ilgisini çekeceği düşünülen bu oyunda birinci olmak için mücadele vermeniz gerekiyor.

İndirmek İçin Tıklayın –>> F1 Race Stars

 

CastleStorm

CastleStorm

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz tamamen ücretsiz bir kale savunma oyunudur. CastleStorm oyununda kendi kalelerinizi kurarak düşmanlara karşı savaşıyor ve kalelerinizi koruyorsunuz. Aynı zamanda düşman kalelerine savaş açabilir ve ateş edebilirsiniz. Bol miktarda aksiyon ve macara bulacağınız oyunda düşmanlarınızı yenmelisiniz. Ayrıca sahip olduğunuz birliklerinizi savaş alanına göndererek düşmanlarınızla savaşabilirsiniz. Birliklerinizi yönetirken özel yeteneklerinizi kullanabilir ve düşmanlarınızı yenebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın –>> CastleStorm

Önceki İçerikFacebook Şifremi Değiştirmek İstiyorum
Sonraki İçerikAndroid Sms Gönderme ve Alma Sorunu
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz