Ekran Görüntüsü Alma Programları

1
3499

Ekran Görüntüsü Alma Programları
Bilgisayarla çok fazla ilgili olanlar için son zamanlarda en çok kullandığı programlardan biride ekran görüntüsü alma programlarıdır büyük ihtimal.Özellikle arkadaşınıza bir görüntü yollamak isteyebilirsiniz.Yada burada olduğu gibi program anlatımlarında resimli bir anlatım yapmak isteyebilirsiniz.Windows 7 veya windows 8 kullanıcı iseniz bunlra gerek yok ama windows xp kullanıyorsanız bu gibi bir program ihtiyacınız olabilir.Nedeni ise windows xpde bu tarz bir program yoktur.XP kullanıcıları print screen tuşu ile görüntü olabilir ve paintte aktarabilirler.Şimdi ise en kullanışlı ekran görüntüsü alma programlarını açıklayalım.
ekran_görüntüsü_alma
1-Screenshot Captor
Adındanda anlaşılacağı gibi google aramalarında en çok karşınıza çıkan programlardan biri olabilir.Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir program olan Screenshot Captor Profesyonel olarak ekran görüntüsü alabileceğiniz en iyi programlardan biridir.Aynı zamanda çektiğiniz programlara çeşitli eklemeler yaparak kullanabilirsiniz.

Greenshot
2-Greenshot
Greensho ile kolayca ekran görüntüsü alabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.Kurduktan program simgesine tıklayarak ayarlarına ve özelliklerine kolayca erişebilirsiniz.
Ekran görüntüsü almak için ise kendi seçeceğiniz bir ekran bölümüne içine alarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.Aynı zamanda aldığınız ekran görüntüsünü direk çıktısını alarak kullanabilirsiniz.
Çoklu dil desteği sayesinde kurulum sırasında Türkçe dil seçeneğini aktifleştirerek Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

LightShot-ekran-görüntüsü-alma
3-LightShot
Kullanımı kolay ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz güzel bir programdır.Bu uygulamda mause ile istediğiniz bölgeye müdahale edebilir ve ekran görüntüsünü alabilirsiniz.Aldığınız ekran görüntüsünü üzerinde oynamalar yapabilir,istediğiniz yere kopyalayabilir,resim düzenleyicisi ilede düzenleyebilirsiniz.Aynı zamanda Firefox ve Internet Explorer eklentileride ilede hızlı müdahale edebilirsiniz.

Önceki İçerikİzmirli Facebook kullanıcıları Adıyamanlı oldu
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz