Dacia ödemeyi 4 ay sonra başlatıyor

3
1077

Dacia, ürün gamındaki modellerin uygun fiyatlarına ek olarak aralık ayında da tüketici beklentileri paralelinde uygulamalar gerçekleştiriyor ve hem fiyat indirimi hem de ödeme kolaylığı sunuyor. Dacia, ürün gamındaki Logan Sedan, Logan MCV ve Sandero modellerinde 2000 TL’ye varan indirim uyguluyor. Ürün gamına 2010 yılında katılan ve lansmanından sonra SUV segmentinde 4.cü model konumuna yükselen Dacia Duster da ise 1000 TL indirim uygulanıyor ve 29 bin 990 TL başlangıç fiyatıyla müşteri beğenisine sunuluyor. Dacia, Müşterilerine uygun fiyatın yanısıra ödeme kolaylığı da sağlayarak “Şimdi al Nisan’da ödemeye başla” kampanyası gerçekleştiriyor. Bu kampanyaya ek olarak Dacia, Duster modelini test edenler arasından yapılacak çekilişle bir şanslı kişiye Duster hediye fırsatını da aralık sonuna kadar devam ettiriyor. Dacia, araç sahiplerinin otomobillerini kış aylarına hazırlamak ve araçlarını güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla, kampanyaya katılan Dacia Yetkili Servislerinde “Dacia Kış Servis Kampanyası” gerçekleştiriyor. Bu Kampanya ile, Dacia araç sahiplerine, Fix Servis paketleri ve Elf motor yağlarında yüzde 20 indirim, 15 Şubat 2011 tarihine kadar geçerli özel indirim kuponu ve Goodyear lastik alana ikinci lastiği yüzde 50 indirimli alma fırsatı sunuluyor.

Kyk 2010-2011 Burs Kredi Sorgulama

Önceki İçerikSubaru’da indirim sürüyor
Sonraki İçerikAltının fiyatı sürekli artıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. değerli dacia baisi olarak sizleri araştırdım çok taktir ediyorum halka hizmet hakka hizmettir gerek tamamı kıredi gerek yarı parası ödenerek herkezi araç sahibi yapıyorsunuz bende 4*2 duster almak istiyorum bana nasıl kolaylık sağlarsınız teşekkür ediyorum alınlarınzdan öpüyorum saygılarımla

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz