Çocuk Şenliğine Davetlisiniz

0
812

1. Çocukrehberi.com Şenliği; çocuklara yönelik ürünleriyle firmaların tüketiciyle buluşabilecekleri bir platform oluşturması yanında şenlik konseptini yaratıcı atölye çalışmaları ve çocuk show’ları, sanatçıların ve uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek aile söyleşileri, konser, sağlık taramaları gibi birçok etkinlikle zenginleştirerek 25 – 26 Eylül 2010 tarihlerinde Dolmabahçe KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek.

iVillage Türkiye’nin internet sponsoru olduğu, Anne-babalar için hazırlanmış bir internet rehber sitesi olan www.cocukrehberi.com adına Lea Yayıncılık tarafından Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla, Algida ve Keskinoğlu’nun co sponsorluğunda düzenlenen  “1. Çocukrehberi.com Şenliği” 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde Dolmabahçe Küçükçiftlik Park’ın 4500 metrekarelik açık alanında gerçekleştirilecek.

Şenlik konseptine yeni bir soluk getirerek, şehrin en merkezi yerinde ve Küçükçiftlik Lunaparkı’nın yanında firmaları tüketiciyle bir araya getiren  “1. Çocukrehberi.com Şenliği” tekstilden gıdaya, kozmetikten temizlik ve sağlık ürünlerine, mobilyadan oyuncağa kadar çocuklara yönelik ürünleriyle firmaların tüketiciyle buluşacakları bir etkinlik olacak.

Etkinliğin önemli bir kısmını oluşturan aktiviteler, fuarın Şenlik ve Söyleşi Alanında gerçekleştirilecek. Şenlik Alanında “çocuk” kelimesinin içerdiği tüm güzellikleri kapsayacak, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak özel etkinlikler ve oyun alanları bulunacak; çocuklar için kahkaha yogası, illüzyon gösterisi, karaoke show, ritim-masal-boyama-yaratıcı sanat atölyeleri gibi birçok etkinlik yer alacak.

Aileler için kurulacak aöyleşi alanında, bebek ve çocukların sağlıklı yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bilgilendirmede bulunmak adına uzmanlar ve ünlü isimlerle söyleşiler ve workshop’lar düzenlenecek. Çocuklara yönelik sağlık taramaları da yapılacak.

0–12 yaş çocukların ücretsiz olarak katılacağı etkinliğin yetişkin giriş ücreti 10 TL.“1.Çocukrehberi.com Şenliği”nin biletleri etkinlik öncesinde www.biletix.comadresinden ve etkinlik sırasında Küçükçiftlik Park gişesinden temin edilebilecek.www.cocukrehberi.com üyeleri ise, site üzerinden alacakları yüzde 50 indirim kuponuyla “1.Çocukrehberi.com Şenliği”ne giriş yapabilecekler.

Önceki İçerikKıvanç Tatlıtuğ EZELde fırtına gibi esiyor Video
Sonraki İçerikMsn ve facebookta güçlü şifre nasıl oluşturulur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz