BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi Nasıl Kullanılır

0
1454

BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi Nasıl Kullanılır
Bildiğiniz gibi son zamanlarda çok fazla izinsiz mesaj ve mail gönderimi yüzünden dolandırıcılık fazlasıyla arttı ve mağdur olan vatandaş sayısına görede devlet şikayet bildirim sistemini aktif hale getirdi . Bu sistem üzerinden sizi rahatsız eden ve mesaj atan numaralara yada mail sistemlerene göre şikayet edebilir ve işlem yapabilirsiniz. Bu Şikayet Bildirim Sistemi  gayet basit ve hızlı bir sistemdir. İlk olarak BTK Şikayet Bildirim Sistemine kayıt olmanız gerekmektedir.

İlk olarak Şikayet Bildirim Sistemi kayıt oluyoruz. Buradaki bilgilerimizi doğru ve hatasız bir şekilde doldurmamız gerekmektedir. Eğer sisteme üyeyseniz T.C. Kimlik No ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Daha sonra ise Şikayet Gönderme Formu gönder seçeneğini kullanarak şikayetiniz için gerekli bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan birisi şikayetiniz için gerekli bilgileri eksiksiz ve açıklayıcı bir şekilde doldurup göndermeniz olacaktır. Şikayetiniz için ise ekran görüntüsü yada resim varsa bunlarıda ekleyebilir ve bilgilendirebilirsiniz.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 6 Numara Engelleme
Sonraki İçerikFacebook’a Nasıl Üye Olunur – Facebook’a Nasıl Kayıt Olunur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz