Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Çalıştırılır?

8
3729

WhatsApp_webeyn

Whatsapp Programı Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

Whatsapp uygulamasını bilgisayarım üzerinde nasıl çalıştırırım diye karakara düşünüyorsanız bu çözüm tam size göre. Android uygulamalarını bilgisayarınızda çalıştırmaya yarayacak bir programa ihtiyacınız olacak ilk önce. Programımızın ismi Bluestacks. Bluestacks android uygulamalarını çalıştırabilen bir yazılımdır. Çeşitli marketlere bağlanmanızı sağladığından dolayı uygulamalarınızı bilgisayarınızda rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. BlueStacks yazılımını linke tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Programı indirdikten sonra direkt kurabilirsiniz.

Not: Programı çalıştıramaz iseniz program ekle/kaldır kısmından “BlueStacks Notification Center” isimli programa ait yan eklentiyi kaldırın. Sorun kalmayacaktır.

 

Programı açtıktan sonra üzerindeki android market uygulamalarından yada en altta vermiş olduğumuz linklerden whatsapp uygulamasını indiriyoruz.

Whatsapp uygulamasınıda yükledikten sonra işlem basamaklarına geçelim.
BlueStacks programını kurduktan sonra ilk olarak aşağıdaki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız.

whatsapp-bilgisayar

 

Agree and continue dedikten sonra telefon sms onay bölümü gelecektir.Bildiğiniz gibi whatsapp programı telefon no ile çalışan bir uygulamadır. O yüzden bunu hertürlü isteyecektir.

 

daha sonra ise numara onaylama bölümü geliyor karşınıza

Ekranssss Alıntısı

 

biraz uzun sürebilir beklemek lazım

Ekran Aasdasdasdalıntısı

 

bu ekranda enkısa yazan yere nickname yazmanız gerekiyor.

whatsapp-baglantı

bu işlemden sonra whatsapp programını doya doya kullanabilirsiniz.

WhatsApp Messenger indirmek için link adresleri:
WhatsApp Messenger (iOS) indir
Android için WhatsApp indir

Yazıda olabildiğince anlatmaya çalıştık. Yinede aklınızda kalan sorular varsa yorum olarak bizlere sorabilir veya Whatsapp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır? isimli makaleyi inceleyebilirsiniz.

Önceki İçerikConduit Search Protect Nasıl Silinir
Sonraki İçerikEn Çok Oynanan Online Oyun League of Legends
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

  1. slm arakadasim size bi sorum olucak kiz arkadasimin whatsapp inin gecmis konusmalarini gormek icin ne yapmam lazim glx 3 kulaniyor birseylerden supeleniyorum ve bunu isbat edemiyorum bu konuda bana nasil yardimci olabilirsiniz ..?

  2. Watsaapın laptopta çalışması o kadar dolaylı degil Watsaap.com a gir Watsaapweb i aç telefonundan da watsaapı aç watsaapwebi aç laptopta çıkan baarkodu okut o kadar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz