Badoo Şifremi Unuttum

13
6447

Badoo Nedir
Badoo, yeni kişiler ile tanışıp sohbet edebileceğiniz hatta buluşabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir sosyal platform uygulamasıdır.
Badoo, 200 milyondan fazla üyesi ile kullanıcılarına yeni ve farklı insanlarla yanışma fırsatı sunan bir Android sosyal ağ uygulamasıdır. Uygulama üzerinde kullanıcılar yeni kişiler ile tanışabilir, sohbet edebilir ve buluşma ayarlayabilir. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak Badoo’yu kullanabilirsiniz.
Yakın çevrenizde bulunan diğer Badoo kullanıcıları ile mesajlaşma imkanı sunan uygulama sayesinde yani kız/erkek arkadaş edinebilir veya dostlar bulabilirsiniz. Örneğin bir gece kulubüne gittiğinizde oradaki diğer Badoo kullanıcılarını tesbit ederek sohbet başlatabilirsiniz.

Badoo Şifremi Unuttum yada Badoo Şifremi Nasıl Bulabilirim

Badoo hesabınızı açarken her zamanki gibi mail adresi yada cep telefonu numarası üzerinden kayıt oluşturulabiliyor. Yani mail adresinizi yada cep telefonunuz yoksa hesap açamazsınız. Bu hem güvenlik olarak daha iyi bir işlem sağlar hemde bu gibi unutulma durumlarında işinize yarayacaktır.
1- İlk olarak Badoo sitesine giriş yapınız
2- Daha sonra ise buradan şifremi unuttum bölümüne geliniz ve karşınıza gelen kutuya kayıtlı olduğunuz cep telefonu numaranızı yada mail adresinizi yazınız.
Not : E-postanızı ya da telefon numaranızı aşağıya yazın ve size yeni şifre oluşturmanız için mesaj gönderelim.
Profilinizi oluşturmak için kullandığınız aynı e-posta ya da telefon numarasını olmasına dikkat ediniz.


3- Buradan gelecek olan doğrulama kodunu ile giriş yapınız ve Badoo üyeliğinize giriş yapmış olacaksınız. Bu gibi durumlarda dediğimiz gibi en güvenilir yöntem güçlü şifresi olan bir mail adresi yada cep telefonu onaylı bir hesap olmalıdır. Özellikle en güvenilir olanı ise Cep Telefonu onaylı telefon numaranızıdır.

Önceki İçerikAvea Akşam 9 Sabah 9 Tarifesi
Sonraki İçerikFacebookda Oyunlarım Neden Açılmıyor
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

13 YORUMLAR

  1. Badoo için cevabınız için çok teşekkür ederim..fakat ben badoo la ilgili hiç bir şifre veya pasaport hatırlamıyorum!bu siteden adımı ve resmimi silmenin başka bir yolu varmı? (Yasal takip falan )tekrar çok teşekkür ler
    saygılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz