Aztech Kablosuz Adsl Modem Kurulumu

0
2373

Piyasada birçok kablolu ve kablosuz modem bulunmaktadır.Bu modemlerden biride konumuzda olduğu gibi Aztech modemlerdir.Eğer evinize internet bağlantısı satın almak istiyorsanız önerilebilecek bir modemdir diyebiliriz.Zaten satın alacağınız internet firması da büyük ihtimal birkaç modem firması ile çalışmaktadır ve Aztech modem olabilir.İnternet firmaları bağlantınızı bağladıktan sonra ise kurulum işlemi sizin yapacağınız bir işlemdir.Firma tarafından size kullanıcı adı ve şifre verilecektir.Bu kullanıcı adı ve şifreyi modemin arayüzüne giriş yaparak doğru bir şekilde girmeniz gerekecektir ve internet bağlantınızı o zaman sağlayacaksınız.Bu konumuzda bu kullanıcı adı ve şifre nereye yazılmalıdır ve bağlantı nasıl sağlanır onu göreceğiz.

Aztech Modem Giriş İp: 10.0.0.2 yada 192.168.1.1 ip adresini internet tarayıcınıza yazınız.Daha sonra ise modemin kullanıcı adını ve şifreyi yazınız.Bu kullanıcı adı ve şifre modemin arayüzüne girişi için kullanım klavuzunda yazan kullanıcı adı ve şifredir.
Aztech Modem Kullanıcı Adı: admin
Aztech Modem Şifre: admin

aztech-modem-arayuz-sifresi

Bu bölümde arayüze giriş yapmış oluyoruz ve daha sonra satın aldığımız internet hizmeti tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi gereken yere girmemiz gerekmektedir.

 

aztech_modem_kurulumu

Son işlem olarak kullanıcı adımızı ve şifremizi gelen pencereden girilmesi gereken yere giriş yaptığımız zaman modemde bulunan bağlantı ışığımız yanacaktır ve internet bağlantımız sağlanacaktır..

Önceki İçerikWindows 10 için Yeni Güncelleme
Sonraki İçerikWindows Kurulum Yeni Bir Bölüm Oluşturamadı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz