Avengers Infinity War Fragman ve Resimleri

0
1589

Avengers: Infinity War Fragman ve Resimleri
Avengers Infınity War bilindiği üzere Cuma günü yayınlandı. Yayınlandığı günden bu yana sinema salonlarını dolduran film, büyük rekorlar kırıyor. İşte Avengers Infınity War’un gişe hasılatı…
Marvel sinema evreni 10 yıldır bu film için hazırlanıyordu. Bu film Marvel evreni için bir dönüm noktası olacaktı. Bu yüzden filmin gişesinin oldukça yüksek olacağı bekleniyordu. Ayrıca filmin Star Wars The Force Awakens’in açılış rekorunu geçip geçmeyeceği de oldukça fazla merak ediliyordu.

Avengers Infınitıy War, Amerika’da kazandığı 250 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Böylelikle Star Wars The Force Awakens’i geride bıraktı. Ancak Avengers bu başarı ile de yetinmedi. Yayınladığı günden bu yana yani 3 günde 630 milyon dolar elde eden film, Justice League’nin de gişe hasılatını geçti. Filmin başarılı olması bekleniyordu ancak bu kadar büyük bir başarı beklenmiyordu.

Çünkü film daha Çin pazarında yayınlanmadı bile. Film 11 Mayıs’ta Çin’de vizyona girecek. Filmin Çin’de vizyona girmesi ile birlikte bu rakamların oldukça büyük bir patlama yaşayacağı tahmin ediliyor. Filmin hasılatı kadar müzikleri de oldukça fazla konuşuluyor. Bunun üzerine müzikleri yapan Alan Silvestri’nin Spotify ve iTunes hesabından 23 müzik yayınladı.

Önceki İçerikHint kınası ile dövme nasıl yapılır
Sonraki İçerikTürk Telekom Sahur Kampanyası 2018
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz