Avea Seç 1000 Tarifesi

0
1817

avea_kontrolusec490x340
Avea Seç 1000 Tarifesi
S.E.Ç. 1000 tarifesiyle ayda 30 TL’ye her yöne tam 1000 dakika!

Konuşmanın yanında, mesajlaşma ve cepten internet ihtiyacınız da varsa, Avea’nın S.E.Ç. Paketlerinden dilediğinizi seçin!

*) Tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca geçerli fiyattır. Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 40 TL olarak uygulacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz aylık ücretler geçerli olacaktır.

(**)Tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır. Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için aylık ücret 50 TL olarak uygulanacaktır.

17.07.2012 tarihi ve sonrası Avea’nın faturalı ya da faturasız tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolan müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

17.07.2012 tarihi ve sonrası Avea’nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolan müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Önceki İçerikGalaxy S3 İle Bilgisayardan İnternete Nasıl Girilir
Sonraki İçerikAvea Seç Sınırsız İnternet Tarifesi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz