Avea Hattımda Şebeke Sorunu Var

32
16596

avea_yeni_logo
Soruyu Gönderenin Adı : caner / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:hattım avea telefonu açtım 2 gündür açıp kapatıyorum bekliyorum hala şebeke sorunu çıkıyo görüşme yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim

 

Cevap : Sanırsam farklı bir operatörden aveaya geçiş yaptınız ve sorun yaşıyorsunuz.Bunun sebebini bulmak için ilk olarak hattınızı farklı bir telefona takarsanız sizin için daha iyi olur eğer bu sorunu oradada yapıyorsa hatta problem olabilir ve avea bayisine gitmeniz  yada avea müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.

 

Eğer sorun sadeec sizin telefonunuzda oluyorsa cihazda şebeke sorunu olabilir.Garantisi varsa garantiye göndermeniz gerekecektir.Eğer garantisi yoksa yada varsa farketmez teknik destek almanız gerekecektir.

Önceki İçerikÜcretsiz Video Dönüştürme Programları
Sonraki İçerikNero Kurulum Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

32 YORUMLAR

  1. degerli arkadaşlar bende avea intouch 1 var ben faturalı avea müşterisiyim kartımı takınca sebeke arıyorum sadece vadofon ve turkcelı buluyor aveayı bulmuyor sebeke yok dıyor ne yapmalıyım saygılar 🙁

  2. Daha önce vodefon hat kulanıyordum ve ilk kez avea aldım ve pisman oldum bi hatın şebekesi hic mi çekmez kardesim bu ne ya daha bi gun oldu bezdim ya evde cekmez dısarı çıkınca full ceker . Dışardamı yasıyım ben bunumu istiyoz. En kısa zamanda vodefona dönüs yapıcam görursunuz sizzz. Bakalım ne cevvap vericeksiniz bana cok merak ediyorum .

  3. İnternete giriyorum indirme yapacağımda indirmiyor geçici şebeke sorunu daha sonrda bağlantı kullanılmamaktadır diyor. Aynı şeyi whatsappa girmek isterkende yaşıyorum. Yardımcı olun lütfen

  4. Merhaba ben samsung gt e1270 telefonunu kullanmaktaydim 3 güne kadar telefonu yanlışlıkla yere düşürdüm şebeke gelmiyor başka bir telefona taktigimda şebeke full çekiyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz