Avea 3G 1.Yılı Kampanyası

0
1068

3G’nin 1.yılı şerefine 3G uyumlu Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 3710 fold, Nokia C5-00 ya da Nokia 7230 alan abonelerimize, 6 ay boyunca aylık 30 dk. Görüntülü Konuşma ve 100 MB internet hediye!

29 Temmuz- 30 Eylül tarihleri arasında Avea bayilerinden Nokia’nın belirlenmiş modellerinden birini ister peşin fiyatına isterseniz Axess karta özel vade farksız peşin fiyatına 12 taksitle alın, 3G’nin 1.yıl coşkusunu siz de Ave ile yaşayın.

1- Kampanyaya katılım 29 Temmuz 2010-30 Eylül 2010 tarihleri arasında geçerlidir.

2- Kampanyadan tüm Avea ve GPO tarifeleri yararlanabilir.

3- Kampanya dahilinde satın alacağınız Nokia cihaz kutularından çıkan şifreyi 2606’ya göndererek kampanya kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.Kampanya kayıt SMS’iniz ücretsizdir.

4- Kampanyaya katılım SMS’ini takip eden 24 saat içerisinde hattınıza 6 ay boyunca kullanabileceğiniz aylık 30 dk Görüntülü konuşma ve 100 MB internet kullanım hakkınız tanımlanarak size bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Hediye kullanımlarınız, bu bilgilendirme mesajı size iletildikten sonra geçerli olacaktır.

5- Faturasız tarifeden, faturalı başka bir tarifeye ya da faturalı bir tarifeden faturasız bir tarifeye geçilmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz

6- Hediyelerin kullanım süresi faturasız hatlarda 30 gün, faturalı hatlarda ise bir fatura dönemidir.

7- Kullanılmayan dakikalar, ilgili geçerlilik süreleri sonunda silinir, kullanım hakkı bir sonraki aya devredilmez.

8- Kampanya kapsamındaki hediyelerin tüketilmesi halinde tarifenizin birim ücretleri üzerinden ücretlendirilirsiniz.

9- Verilen hediyeler başka bir hatta devredilemez.

10- Kampanya, cihaz stokları ile sınırlıdır.

Önceki İçerikTurkcell TL bakiyesi öğrenmek
Sonraki İçerikTwitter Something is technically wrong hatası ve çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz