Asus Zenfone Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
1062

Neredeyse herkezin elinde bir akıllı telefon yada tablet bulunmaktadır.Bu cihazlar sayesinde ister işlerimizi,istersekte eğlenebiliyoruz ve oyun oynayabiliyoruz.Bazı durumlarda ise bu akıllı cihazlar gerçekten işimizi fazlasıyla görmektedir.Tüm akıllı cihazlarda bulunan bir özellik sayesinde işimiz gerçekten kolaylaşmaktadır.Bu özellik aynı zamanda Asus Zenfone modellerinde de bulunmaktadır.Özelliğin adı ise ekran görünütüsü alma özelliğidir.Kısaca bu özelliğin nasıl yapıldığını ve nereye kayıt edildiğiniz anlatmak istiyoruz..ZenFone cihazlarda ekran görüntüsünü nasıl alabilirim? Ekran görüntüsü nereye kaydedilir? Ekran görüntüsü yakalayabilmek için 2 farklı yol bulunmaktadır.

asus_zenfone_ekran_goruntusu_nasil_alinir

1. [Güç Düğmesi] + [Ses Kısma Düğmesi] 1 saniye boyunca basılı tutun>>Ekran görüntüsü alındı.

Ekran görüntüsünü /Dahili Bellek/ Screenshots konumunda bulabilirsiniz.

2. “Uygulamalar” >> “Ayarlar” >> “ASUS özelleştirilmiş Ayarları” >> “Anahtar Ayarı”>> “Ekran resmi çekmek için dokunmaya devam edin” >> Ekran resmi çekmek istediğiniz ekrana gelin. >> Ekran görüntüsünü yakalamak için simgesine basılı tutun.

Ekran görüntüsünü /Dahili Bellek/ Screenshots konumunda bulabilirsiniz.

Önceki İçerikNeverwinter Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikFiat Egea Motor Seçenekleri ve Fiyatı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz