Aşk Bazıları için Altı Harflidir Sabri Sarıoğlu Videosu

0
1176


Aşk Bazıları için Altı Harflidir: FUTBOL sloganı ile ligler başlamadan önce yoğun bir reklam kampanyasına giren LİG TV reklamlarına İletişim Fakültesi öğrencilerinden farklı bir yorum geldi.

İletişim fakültesi öğrencilerinden Hakan Korkmaz ve Burak Can Deniz’in bir reklam filminden esinlenerek, sosyal medyada fenomen haline gelen Sabri Sarıoğlu ile ilgili hazırladıkları ödev videosu büyük beğeni topladı.

Sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan görüntü haline gelen görüntü izleyenleri güldürüyor.

Filmde futbol sevgisini anlatan bir gencin, Galatasaraylı Sabri’nin çektiği şut ile sakat kalması anlatılıyor. Filmde anlatılan olayda Sabri’nin çektiği şut o an statta seyirci olan gence çarpıyor ve genç sakat kalıyor. Buna rağmen o genç futbol sevgisinden vazgeçmiyor.

Filmin sonu da “Bazen Binlerce Kişinin İçinden Seni Bulur Bir Serseri Top” sloganı ile bitiyor.

“SOSYAL MEDYAYI KAFAYA TAKMIYORUM”

Buna benzer bir sürü eleştiriye ve şakalara maruz kalan Sabri Sarıoğlu geçen ay katıldığı bir televizyon programında bu yaklaşımları önemsemediğini belirtmişti.

Tecrübeli futbolcu sosyal medyada kendisi ile ilgili yapılan espirilerle ilgili “Twitter ve Facebook’ta benim ile ilgili çok espri döndüğünü biliyorum. Bunları hiç kafama takmıyorum; zaten sosyal medyada hiç hesabım yok ve takip etmiyorum” diye konuşmuştu.

Önceki İçerikTahta neden batmaz demir neden batar
Sonraki İçerik2012 Ttnet İnternet Tarifleri ve Kampanyalar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz