Ashampoo HDD Control İle Disk Birleştirme

0
1164

Ashampoo-Hdd-Control
Bilgisayarınızın en önemli bileşenlerinde olan Hdd ler düzenli olarak kontrol etmek ve çalışmasını daha stabil hale getirmek için profesyonel programlardan yardım almanız gerekir.Piyasada çok fazla bu tarz programlar ve bunlardan biride Ashampoo HDD Control olarak bilinmektedir.

Ashampoo HDD Control programı ile hard disklerinizi kontrol ederek olası bir kötü gidişat ile bilgilerinizi koruyabilirsiniz.Program aynı zaman da disk peorformansınızı gerçek zamanlı olarak size göstererek potansiyel arıza durumlarda sizi uyarır.

Program Özellikleri
-Performans Kıyaslama
-Otomatik Optimizasyon
-Otomatik Birleştirme
-Veri Kurtarma

Disk Birleştirme İşlemi Nasıl Yapılır
İlk olarak programa giriş yaptığınız zaman karşınıza basit bir anaekran gelmektedir.Bu anaekranda istediğiniz kolayca yapabilirsiniz.Yani aşağıdaki resimde görüldüğü gibi kırmızı ile işaretlenmiş bölümden birleştirme işlemine başlayabilirsiniz.

disk_birlestirme

Birleştirme bölümüne geldiğinizde bilgisayarınızda bulunan HDD bölümleri karşınıza gelmektedir.Bu bölümler ile ne yapmak istediğinizi ve hangi bölümde işlem yapmak istediğinizi ayarlayabilirsiniz.Siz işlem yapılması gereken HDD bölümünü işaretlediğinizde ise yapmanız gereken Birleştirmeyi Başlat butonuna basarak işlemi başlatabilirsiniz.
birlestirme_nasil_yapilir

Önceki İçerikFacebook Sohbet Geçmişi Nasıl Silinir?
Sonraki İçerikAngry Birds Yeni Oyun Stella
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz