Apple Music Aboneliği Nasıl İptal Edilir

0
1058

Apple Music Aboneliği Nasıl İptal Edilir
Sürekli olarak yenilenen teknoloji ile kendisini geliştiren firmalar arasında yer alan Apple müşterilerine çeşitli abonelik imkanları ile müşterilerini eğlendirmeye çalışmaktadır. Aboneliğiniz birden fazla yöntem kullanarak aboneliğiniz iptal edebilme imkanına sahipsiniz. Abonelikler için işlem yapacağınız cihazlar; iPhone, iPad, iPod touch, Apple MAC, bilgisayarınızdan ve ya Apple TV’ nizden (4. nesil) yönetmenize imkan sunmaktadır. Bu abonelikleri isteğinize bağlı olarak üyelikleri iptal edebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Apple Music aboneliğinizi nasıl iptal edebileceğiniz hakkında bilgi vermeye çalışacağız.İlk başta iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda nasıl iptal edebileceğiniz hakkında anlatmaya çalışacağız. İlk önce music uygulamasını açıyoruz ve daha sonra sizin için kısmına tıklamanız gerekmektedir. Bu kısma girdiğinizden sonra profil simgesine tıkayarak Apple Kimliğini göster kısmına dokumalısınız. Bu aşamada sizin giriş yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi geçtikten sonra abonelikler ve Apple Music Üyeliğine girmelisiniz. Giriş kısmından sonra ise aboneliği iptal et kısmına dokunmanız yeterli olmaktadır.

Apple Mac ve ya bilgisayar kullanarak ise de iTunes’ i açmanız gerekmektedir. Bu sayfadan hesap kısmından hesabımı görüntüleye basmalısınız ve sizden giriş yapmanızı isteyebilir. Daha sonra ayarlar bölümüne gitmelisiniz. Bu bölümde aboneliklerin sağ tarafında bulunan yönet kısmına basmalısınız ve Apple Music Üyeliği’ ne tıklayarak aboneliği iptal et seçeneğini seçmeniz yeterli olmaktadır.Apple TV’ niz de ise ayarlar bölümüne açmalısınız ve hesapları seçiniz. Aboneliklerin hemen altında bulunan abonelikleri yönet seçeneğini seçmelisiniz burada diğer cihazlarda olduğu gibi giriş yapmanızı isteyebilirsiniz. Apple Music Aboneliği’ ni seçmelisiniz ve aboneliği iptal et seçeneğini seçiniz ve aboneliğiniz iptal edilmiş olur.

İptal abonelikler geçerli fatura döneminin sonunda tamamıyla iptal edilir. Üyelik yenilenme tarihinize dikkat etmelisiniz. Yenilenme tarihinden önce en geç olarak 24 saat önce iptal etmelisiniz yoksa Apple Music Aboneliğiniz tekrar yenilenebilir. Operatörlerden gelen abonelikleri ise iletişim operatörleri tarafından iptal edilmesi gerekmektedir. İptal edebilmek için iletişim operatörünüze başvuru yapmanız gerekmektedir.Abonelikler hakkında daha fazla bilgi almak için Apple’ ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell – Vodafone – Türk Telekom Android Uygulamaları
Sonraki İçerikSamsung Galaxy C7 Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz