Apple iPad 16GB

0
972

apple-ipad

Şu an ABD satış fiyatı 499 dolar. 32GB’lık model 599 dolar ve 64GB’lık model de 699 dolar satış fiyatına sahip. 3G destekli modeller ise 16GB için 629 dolar, 32GB için 729 dolar ve 64GB için 829 dolar fiyatla satılıyor. ABD dışı satışı ertelenen iPad’in satış performansı ise dudak ısırtıyor; 1 ayda tam 1 milyon iPad satılmış durumda.


iPad bir akıllı telefon ya da tablet bilgisayar değildir. iPad, tablet görünümlü bir medya tüketim cihazıdır. Onunla internete gezinirsiniz, e-postalarınızı takip edebilirsiniz, sosyal ağlardaki hesaplarınızı yönetebilirsiniz, oyun oynayabilirsiniz, e-kitap ve dergi okuyabilirsiniz, fotoğraflarınıza bakabilirsiniz, 720p çözünürlükte videolar izleyebilirsiniz, Youtube’daki (Flash ile hazırlanmışlar dışındaki) videolar arasında gezinebilirsiniz biraz zor da olsa not tutabilir ofis uygulamalarını çalıştırabilirsiniz.

Telefon edemezsiniz, SMS atamazsınız, fotoğraf çekemezsiniz, video çekemezsiniz, 3G desteği olsa da görüntülü görüşme yapamazsınız, kısa notlar dışında yazı yazamazsınız (teknik olarak mümkün fakat pratik değil), Flash oyunları oynayamazsınız, Flash videoları izleyemezsiniz, USB cihazlarınızı doğrudan bağlayamazsınız, hafıza kartlarınız doğrudan takamazsınız, bir televizyona ya da projektöre bağlayamazsınız.


Önceki İçerikYararlı Windows 7 Klavye Kısayolları
Sonraki İçerikFacebook Hackerı Yakayı Ele Verdi!
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz