Android’de Telefon Konuşması Kaydetme Programı

1
1756

android-arama-kayit-programi

Soruyu Gönderenin Adı : çiğsem / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Android işletim sistemine sahip bir telefonum var ve yaptığım tüm görüşmeleri sesli olarak kayıt etmek isitiyorum.Bunun için bir program yardımı alabilirmiyim..Teşekkürler….

Cevap :

Android işletim sistemine sahip bir telefonunuz varsa istediğiniz kolaylıkla yapabilirsiniz.Yani neredeyse her işlem için bir uygulamaya sahip bir işletim sistemidir.Uygulama için ise google playde küçük bir arama yaparak istediğiniz programlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bizim size tavsiyemiz Automatic Call Recorder uygulaması olacaktır.Uygulama sayeside istediğiniz görüşmeleri kolaylıkla kayı edebilir,Yaptığınız kayıtları Whatsapp vb.. uygulamalarla başkalarıyla paylaşabilir ve Dropbox vb depolama servislerine depolayabilirsiniz.

Uygulamanın kullanımı basit ve ücretsiz bir uygulamadır.Automatic Call Recorder uygulamasını Google Playden indirip kurmanız yeterli olacaktır.Ayarlar bölümünden ise Çağrı Kaydı özelliğini açık duruma getirmeniz gerekmektedir.

Önceki İçerikAndroid’de Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikMacbookda Başlangıçta Açılan Programlar Nasıl Kapatılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz