Android Uygulamalar Nasıl Yüklenir

0
1353

android_uygulamalar_nasıl_yüklenir

Android cihazların piyasadaki hakimiyeti sonrası uygulamalar,oyunlar vb birçok programı telefonlarımıza yüklemeye başladık.O kadar çok uygulama varki google play store üzerinden milyonlarca indirme işlemi yapılmaktadır.Tabi bu işlem hangisi olursa olsun aynı işlem uygulanıyor.İster oyun olsun ister program olsun yüklenme yöntemleri aynıdır.

1-İlk olarak yükleme yöntemlerinde biri google play store ile indirilen uygulamalar veya programlardır.Burada sadece google play üzerinden yükle demeniz yeterli olacaktır ve cihaz otomatik olarak yükleme işlemine başlayıp hazır hale getirecektir.

2-Diğer bir yöntem ise uygulamaların ve programların .apk uzantılı dosyalarını bulup hafıza kartına atarak telefon üzerinden aktif hale getirmek olacaktır.Aktif etme olayı ise telefonunuza bulunan dosya yönetici programlar tarafından yapılabilir.

3-Peki telefon üzerinden bir dosya indirdiğiniz ve dosya rar uzantılı olarak indi diye düşünelim.Bu sefer ise google play üzerinde winrar yani sıkıştırılmış dosyaları açabilecek bir program indirmeniz gerekecektir.Rar dosyaları açacak olan programı indirdikten sonra istediğiniz rar uzantılı dosyayı açabilir ve uygulamaları kurabilirsiniz.

Önceki İçerikWordPress Cache Eklentileri
Sonraki İçerikAndroid Telefonlar İçin Arkaplanlar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz