Android Tarayıcı Çerezleri Silmek

0
951

android_antivirüs
Soruyu Gönderenin Adı : mehmet / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Samsung galaxy S5570 telefonda girdiğimiz internet sitesinde yer alan resimlerin önbelleğe kaydedilmesi için tarayıcı ayarlarında nasıl bir işlem yapmalıyız.

Cevap :Android sistemler bilgisayarda olduğu gibi girdiğiniz sitelerin kayıtlarını tutmaktadır.Yani ne kadarsiteye girerseniz girin tüm bilgileri telefonunuza kayıt etmektedir.Bu işlem için ister telefondan silinizi istersenizde 3.parti yazılımlarla silme işlemi yapabilirsiniz.

Google play ile birok program bulabilirsiniz.Bu işlem için Önbellek Temizleyici programı ile temizleme işlemi yapabilirsiniz.
Açıklama
Telefonunuzun önbelleğini kolay bir şekilde silmenizi sağlar. Tek tuşa basarak kolayca önbelleğinizi temizleyebilirsiniz.
Uygulama Özellikleri
– Uygulamaları listeleme,
– Listelenen uygulamaların cache’te tuttuğu boyutu gösterme,
– Uygulama arama,
– Tek tıklama ile önbelleği temizleme,
Uygulamayı iyileştirebilmemiz için gördüğünüz eksikleri, fikirlerinizi bize mail atınız.
Not: Uygulama sistem hafızası(memory) ile ilgili işlem yapmamaktadır, uygulamalardan kalan gereksiz verileri depolama alanından(storage) silmektedir.

Önceki İçerikEn Çok İndirilen 5 Android Uygulaması
Sonraki İçerikGmail Hesabı Şifremi Unuttum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz