Android için Virüs Temizleme Programı

0
1339

Android için Virüs Temizleme Programı
Android işletim sistemini tehdit eden bir çok zararlı yazılım ve virüs bulunmaktadır. Bunun başlıca sebebi ise açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olması ve geliştirilebilir olması olarak tanımlayabiliriz. APK uzantılı dosyalar ile android işletim sistemi üzerinde oyun ve uygulama yükleyebiliriz. Bu uygulama ve oyunlar eğer dışarıdan yani Google Play dışında farklı bir yerden indiriliyorsa karşınıza büyük sorunlar çıkabilir ve güvenlik sorunları yaşayabilirsiniz. Bunun gibi durumlar için ise mutlaka bir virüs uygulaması kullanmalısınız. Bu gibi durumlar için ise Google Play üzerinde birçok virüs temizleme programı bulunmaktadır.

Android için Antivirüs Uygulaması
Malwarebytes Anti-Malware, Android işletim sistmeine sahip cihazlarınızın güvenlik ve korunmasına yardımcı olan gelişmiş özelliklere sahip etkili ve faydalı bir Android antivirüs uygulamasıdır.
Android cihazınız üzerindeki uygulama ve dosyaları belirlelediğiniz aralıklarla otomatik olarak tarayarak virüs, zararlı veya casus yazılımları tespit ederek silen uygulama ile android cihazlarınızı güvende tutabilirsiniz. Hem cihazınızın kendi deposunu hemde SD kartını tarama yapabilen uygulama sayesinde Android cihazlarınıza kötü amaçlı dosya veya yazılım bulaşmaz.

Malwarebytes Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Developer: Malwarebytes
Price: To be announced

Bilgisayar üzerinde genel olarak zararlı yazılımlarda en etkili programlardan birisi konudada olduğu gibi Malwarebytes Anti-Malware programıdır. Kötü amaçlı yazılımlarda etkili olan program ile birçok sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Önceki İçerikAkıllı Telefonlarda İnternet Hız Testi
Sonraki İçerikWindows 10 Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz