Android için En İyi Arama Uygulamaları

0
2749

Bildiğiniz gibi mobil işletim sistemi olarak en çok kullanılan sistem Android işletim sistemidir.Açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için kolayca kişiselleştirilebilir ve ayarları ile oynanabilir.Yani Android işletim sistemine istediğiniz gibi birçok uygulamayı yükleyebilirsiniz.Bu uygulamalardan biriside arama uygulamaları.Yani rehber üzerinde bulunan arama özelliğinide farklı bir uygulama ile kullanabilir ve daha hızlı olmasını sağlayabilirsiniz.Android işletim sistemi üzerinde bulunan bazı özellikler size yetmeyebilir ve yavaşlamalar ile karşılaşabilirsiniz.Bu gibi durumlar için ise size önereceğimiz arama uygulamaları ile kolayca kullanmaya devam edebilirsiniz.

ExDialer – Dialer & Contacts
Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile en hızlı uygulamalardan birisi olarak söyleyebiliriz. ExDialer uygulaması aynı zamanda 30’dan fazla dil desteği ile kullanıcılarına hizmet veriyor. TouchWiz arayüzü gibi sağa sürükleme hareketi yapınca “arama”, sola sürükleme yapınca “mesaj” işlemlerini yapabilen uygulama sayesinde işlemler bir hayli hızlanıyor.Benim de kullandığım ExDialer, özellikle yavaş açılan rehbere sahip Samsung modelleri için çok güzel bir alternatif.

Oftly – Dialer
Kullanışlı olan Oftly uygulaması sayesinde aramaları daha basit bir hale getirebilirsiniz.Ek butonla çevirici butonları,klavye yada ayarları açabiliyorsunuz.Rakiplelerine göre daha iyi bir arayüze sahip uygulama en çok kullanılanlar arasına girdi diyebiliriz.

Dialer One
Dialer One uygulamasının maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor.Genel olarak zaten arama yapacağınız için bazı standart kelimeleri bilmeniz yeterli olacaktır.Yapı itibariyle Dialer+’a benzeyen uygulama, en çok konuştuğunuz kişilerin kayıtlarını tutuyor ve rehberi sizin sık kullanım şekiline göre belirliyor.

Önceki İçerikBilgisayar Ön Belleğini Temizlemek
Sonraki İçerikAhmet Hakan Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz