Android Factory Reset Nasıl Atılır

6
18378

Android
Android Factory Reset Nasıl Atılır
Eğer android cihazınız için gmail giriş hesabınızı unutmuşsanız cihaza Factory Reset atmaktan başka çareniz kalmamıştır.

HTC marka cihazlar için Ses kısma +power tuşuna aynı anda basarak cihaza açılana kadar basılı tutunuz.
Gelen menüde ses kontrol tuşları ile aşağı yukarı giderek Factory Reset seçeneğine geliniz onaylamak için power tuşunu kullanarak onaylayınız ve cihaz resetlenecektir.

Sasmung marka cihazlar için ise Factory Reset ekranına ulaşmak için bir fazla tuşa basarak işlemi başlatıyoruz..Menü Tuşu+Power Tuşuna basarak elen ekrandan ” Wipe date / factory reset “ seçeneğini seçin. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandan ise ” Reboot System Now “ seçeneğini seçerek Samsung marka cihazlarda Factory Reset işlemini yapabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Pil Yüzdesi Gösterme
Sonraki İçerikTtnet 3lü Avantaj Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. General Mobile için

    Cihazınızı Sıfırladığınızda Cihazınızda ki Bütün Veriler Silinebilir.

    Bu İşlemi Gerçekleştirmeden Önce Cihazınızın Şarj Oranının Yüksek Olmasına Dikkat Edelim. Minimum : %50

    – Telefonumuzu Tamamen Kapatılım Telefonun Bataryası Çıkıyorsa Bataryayı Çıkarıp tekrar Takalım.

    – Telefon Kapalı Durumdayken Ses Açma + Güç Butonu (Power) Tuşlarına basalım General Mobile Yazısını Gördüğümüzde Sadece Güç Tuşundan Elimizi Çekelim Ses Açma Tuşu Basılı Kalsın Recovery ekranı açıldığında tüm tuşlardan elimizi çekelim..

    -Karşınıza Gelen Ekranda wipe data/factory reset yazısının üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve açma kapama tuşuna parmağımız basılı iken ses açma tuşuna basalım.

    -Gelecek olan ekranda bir tane Yes Delete All User Data olacaktır. Üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve açma kapama tuşuna parmağımız basılı iken ses açma tuşuna basalım.

    -Sıfırlama işlemi tamamlandığında karşımıza gelen ekranda Reboot System Now yazısının üzerine gelelim açma kapama tuşuna parmağımız basılıyken ses açma tuşuna basalım.

    Cihaz kapanıp açılacaktır. Açıldığında kolay kurulum adımları gelecektir. Dil – Google Hesabı vb. Kolay kurulum işlemi bittiğinde cihazınızı kullanabilirsiniz.

    • telim samsung s4 desen sifremı yanlıs gırmısler sımdı acıyorum giriş şifresını yazıyorum acılıyo tekrar sıfre ıstıyo bılmıyorum sıfre ne desenle yapmıstım söledınız seylerı yapıyorum acma butonu ve sese aynı aynda basılı tutuyorum olmuyo söledınız seyler cıkmıyo yıne normal acılıyo şifre istiyo tel hemn cvp yazarsanız sevınırım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz