Android 7.0 Nougat Bildirim Ayarları

1
1020

Android 7.0 Nougat Bildirim Ayarları – Android Bildirim Ayarları
Android işletim sistemi Google tarafından geliştirilen ve belirli zaman aralıklarında yeni sürümleri yada güncellemeleri yayınlanan gelişmiş bir işletim sistemidir. Son olarak ise en yaygın olan işletim sistemi sürümü olan Android 7.0 Nougat sürümünü yayınladı. Tabi son güncelleme Android 8.0 Oreo güncellemesi ile karşımıza gelen Android Oreo çok yaygın değil ve yaygın olan sürümü ise Android 7.0 Nougat sürümüdür. Bu konumuzda Android 7.0 Nougat üzerinde bulunan bazı ayarları anlatmak istiyoruz. Android 7.0 Nougat sürümünde ayarlar biraz daha gelişmiş durumda ve Bildirim Ayarları üzerinde durmak istiyoruz.
Burada uygulama ve cihaz üzerinde bulunan ayarların bildirim ayarlarını yapabilirsiniz. Bildirim ayarları cihazda gelen uyarıları kontrol eder yani hangi uygulamadan bildirim gelip gelmeyeceğini ayarlayabilirsiniz.

Android 7.0 Nougat Bildirim Ayarları

1- Ayarlar bölümünden Bildirimler bölümüne geliniz. Burada telefon üzerinde kurulu olan tüm uygulamaları görebilirsiniz.

2- Burada görülen uygulamaların bildirim ayarlarını yapabilir. Özellikle son dönemde tarayıcılar üzerinden üye olunan abonelikler buradan kapatılabilir.

3- Örnek olarak Whatsapp bildirim ayarlarını yapabilirsiniz. Ekrana gelecek olan ayarları yapabilirsiniz. Gelen mesajları ekranda görülmesini yada sadece üst menüden görülmesini ayarlayabilir yada hiç görülmemesini ayarlayabilirsiniz. Sadece Whatsapp değil diğer anlık mesajlaşma uygulamalarının bildirim ayarlarını yapabilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 10’da Yazı Boyutu Değiştirme
Sonraki İçerikGastrit Nedir? Belirtileri Nelerdir? Nasıl Tedavi Edilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz