Advanced System Care Otomatik Temizleme Özelliği

0
1498

Advanced System Care Otomatik Temizleme Özelliği
Advanced System programı bilgisayarınızın işletim sistemi optimize eden kullanabileceğiniz en güçlü programlardan biridir.Geliştirilmiş özellikleri sayesinde sadece optimize değil bazı özellikleri ile casus yazılımları kaldırma,güvenlik gibi bazı farklı özellikleri ilede size yardımcı olacaktır.
Saydığımız programların dışında 20’den fazla yardımcı program ile bilgisayarınızda tüm kontrolünüzü elinize alabilir ve istediğiniz rahatça yapabilirsiniz.Türkçe dil seçeneği sayesinde kolay bir arayüz sunan bu program sayesinde kayıt temizliği, disk birleştirme, güvenlik analizi vb bir çok özelliğide aktif edebilirsiniz.
Tabi bu programın kullanım arayüzü gayet basit ama paneldeki yazılanları okursanız gayet basit olacaktır. Okumassanız programı kurduktan sonra farklı durumlarla karşılabilirsiniz.

Bunlardan en çok yaşanan durum ise bilgisayarınızı her defasında yeniden başlattığınızda internet explorer,google chrome,firefox gibi tarayıcılarda gezinti yaptığınız adresleri silmesidir.İlk olarak hangi programın yaptığını bulamayabilirsiniz.Bu tarz sıkıntıları ise sistem optimize yapan programlar tarafından yapılabileceğiniz unutmayın.
Şimdi bu anlattığımız durumun nasıl pasif hale getirileceğiniz anlatalım.İlk olarak programa giriş yapınız.Karşımıza ilk olarak ana menü çıkacaktır.Daha sonra alt bölümde işaretlediğimiz çabuk ayarlar bölümüne giriniz.
çerezler_siliniyor
Çabuk ayarlar bölümünden karşımızıa birçok ayar gelecektir.Burada sağ tarafda işaretlediğimiz bölümün konumunu kapalı olarak değiştirerek bu durumdan kurtulabilirsiniz.
çerezler_siliniyor1

Önceki İçerikKolanın İçinde Neler Var?
Sonraki İçerikEmpire: Four Kingdoms Online Strateji Oyunu (Android – IOS)
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz