Adobe Flash Player Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır

0
963

Adobe Flash Player Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır
Bilgisayarımızda kullandığımız ve çok fazla kullandığımız programlardan birisi Adobe Flash Player programıdır. Adobe Flash Player bilgisayarımızda bulunan Flash ile hazırlanmış oyunlar. Videolar vb. bilgileri oynatmamızda kullandığımız gerekli bir programdır. Adobe Flash Player programını ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilir ve istediğiniz gibi her bilgisayarda kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki işinize yaramıyorsa ve kullanmıyorsanız bu Adobe Flash Player programını bilgisayarınızda kaldırmak istiyorsanız ne yapmalısınız onları görelim..

Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ve Adobe Flash Player programını bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki yol ile Adobe Flash Player programını bilgisayardan kaldırabilirsiniz.
1- Başlat düğmesi üzerinden basınız ve menü içerisinden Denetim Masası bölümüne giriniz.
2- Denetim Masası bölümüne geldiğiniz zaman biraz daha anlaşılır bir bölüm olarak görünümü değiştirebilirsiniz. Buradan yapacağınız işlem ise “Klasik Görünüm’e Geçiş Yap” satırına tıklayın.

3- Denetim Masası bölümüden ise “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğine geliniz ve üzerine çift tıklama yaparak karşınıza bilgisayarınızda yüklü olan program listesini gösterecektir.
4- Buradan silmek istediğiniz yada konumuzda olduğu gibi Adobe Flash Player programını bulunuz.
5- Adobe Flash Player programını bulduktan sonra ise kaldır seçeneği ile programı kaldırınız. Kısa süre sonra program bilgisayarınızdan kalkmış olacaktır.

Diğer bir yöntem ise yardımcı programı ile bu işlemi yapabilirsiniz. Birçok programı kaldırma programı bulunmaktadır. Bu programlar yardımıyla istediğiniz gibi sadece Adobe Flash Player programını değil tüm programları kaldırabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Nxt Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A9 2018 Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz