Cep Telefonu Kaskosu Nasıl Yapılır

3
8991

Cep Telefonu Kaskosu Nasıl Yapılır – Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır
Son zamanlarda cep telefonu satın alırken yapılan en önemli işlemlerden biriside Kasko işlemleri oldu. Cep telefonlarını satın alırken aslında koruma için kırılmaz cam yada silikon kılıf gibi ürünler kullanırken artık biraz daha güvenli olan ve 1 yıl boyunca hizmet alabileceğimiz Kasko işlemleri başladı. Yıllık olarak ücret alınan ve 1 yıl boyunca belirli durumlarda işinize yaracak olan Kasko işlemi gsm operatörleri tarafından yada internet üzerinde bulunan Cep Telefonu Kasko firmaları tarafından güvenli bir şekilde yapılabilmektedir.
Genel olarak bu firmalara tarafından yapılan Cep Telefonu Kasko işlemleri için 150 – 200 TL arasında bir ücret alınmaktadır. Tabi bu ücret cihazın satış fiyatına göre değişim gösterebilmektedir. Özellikle Kasko ise son zamanlarda en çok Turkcell- Vodafone – Türk Telekom bayilerinde taksitli yani Hat üzerinden cihaz satın alırken fazlasıyla size teklif edeceklerdir ve büyük ihtimal yapacaksınız. Bunun sebebi ise cihaz üzerinde oluşabilecek arızalarından yada kaza durumunda oluşabilecek durumlara karşı ilginizi çekecektir. Peki bu işlem için ne yapmamız gerekiyor yada Kasko hangi durumlara göre Kasko geçerli olacaktır bunları görelim..

Cep Telefonu Kaskosu Neleri Kapsar

Cep Telefonu Kaskosu Çarpma, Düşme, Kırılma, Sıvı Teması, Yüksek Voltaj, Kavrulma, Gasp, Kapkaç vb. birçok durumu kapsar ve müşterileri için Danışmanlık, Teknik Destek, Hukuki Danışmanlık, Lojistik, Call Center gibi hizmet alabilirsiniz. Bu durumlar yani yukarıdaki sıraladığımız işlemler firmaya göre değişim gösterebilir. Bu durumları daha iyi bir bilgi almak istiyorsanız satın aldığınız Cep Telefonu Kasko hizmeti firmasına sorabilir ve ona göre kasko yaptırmalısınız

Telefon Sigortası Kapsamı Dışındaki Durumlar Nelerdir
– Cep telefonunuzu yada kasko yaptırdığınız elektronik cihazınızı bir yerde unutulması sigorta kapsamı dışındadır.
– Cep telefonunuzu yada kasko yaptırdığınız elektronik cihazınızı kamusal alanda çalınma durumu olursa kasko karşılamaz ama evde çalınırsa kasko karşılar. Yani kamusal alanlardan hastane, park okul gibi yerde çalınırsa sigorta karşılamaz.
– Telefonunuza su dökülürse kasko karşılar ama 18 yaş altı bir kişi kullanırsa ve cihaz arıza yaparsa kasko karışılamaz…
– Cihazın kendi bataryası yada şarj aleti kullanılırsa bu cihazı kasko karşılamaz.

Önceki İçerikGittigidiyor’a Nasıl Üye Olunur
Sonraki İçerikKopenhag Nasıl Bir Şehir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. telefon kaskosu yapmak istiyorsanız bu konuda sıfır şikayet almış mükemmel hizmet veren tek kurum ceptetamir.com sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz