General Mobile 5 Plus Görüntülü Konuşma Var mı?

0
18390

Son zamanlarda akıllı telefonlarda aranan en önemli özelliklerden birisi görüntülü konuşma özellikleri yada görüntülü konuşma ayarları diyebiliriz.Bildiğiniz gibi Samsung cihazlarda bu özellik aktif olarak geliyor ve istediğiniz samsung cihazla görüntülü arama yaparak anında görüşebilirsiniz.Samsung dışında kalan diğer çoğu cihazda ise görüntülü konuşma durumu biraz farklı ve uygulama ile yapılabiliyor.

General Mobile GM 5 Plus özellikleri
-5.5 inç IPS tabanlı bir ekran ile gelen General Mobile 5 Plus, Full HD çözünürlüğünde görüntü deneyimi sunuyor. Bu ekran Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Ayrıca ekran camının 2.5d olduğunu da hatırlatalım.
-13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.
-General Mobile 5 Plus Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM’den gücünü alıyor.
-32 GB dahili depolama birimini microSD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.
-3.100 mAh kapasiteli batarya ile beslenen General Mobile 5 Plus, Qualcomm’un hızlı şarj 3.0 teknolojisini de destekliyor.

General Mobile 5 Plus modelinde görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabınız olması gerekiyor ve cihaza uygulama yüklemeniz gerekmektedir.Yani Google Play üzerinden Skype,Line,Whatsapp,Facebook Messenger vb. uygulamalar indirerek görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

General Mobile 5 Plus Teknik Özellikleri
-Ekran: 5.5 inç. (1080 x 1920) Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor.
-İşletim Sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow
-İşlemci: 1.5 GHz hızında Snapdragon 617
-Grafik birimi: Adreno 405
-Ram: 3 GB LPDDR3
-Kamera: 13 Megapiksel arka, 13 Megapiksel ön kamera
-Batarya: 3.100 mAh
-Depolama: 32 GB (microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilir)
-Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Tpye-C
Google Play Hesabı Nasıl Açılır
Android işletim sistemine sahip cihazlarda uygulama ve oyun indirmek istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabı açmak zorundasınız.İsterseniz bu işlemi bir bilgisayar üzerinden yapabilir,istersenizde akıllı telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz.Bu işlemlerden en kolayı bilgisayar üzerinden açma işlemi diyebiliriz.
google_play_hesabi_acmak

1-Google.com olarak girişi yapınız.
2-Daha sonra sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde giriş yapınız ve bir yere mutlaka not alınız.
3-Güvenlik açısından ise cep telefonu numaranızı yazmalısınız.Eğer ileride farklı bir sorun olursa şifre hatırlatma işlemi ile şifrenizi geri alabilirsiniz.
4-Google hesabınızı açtıktan sonra Telefonunuz üzerinden giriş yapınız ve istediğiniz uygulamayı indirmeye başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp otomatik indirme nasıl kapatılır?
Sonraki İçerikTurkcell T70de Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz