2012 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

0
848

Nisan 2012 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? 2012 YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) 1 Nisan 2012 tarihi itibariyle gerçekleşti. Adayların heyecanlı bekleyişleri sürüyor. Tabii şimdi YGS Sınavı heyecanı içinde olay üniversite adayları, daha sonra 2012 YGS Sınav Sonuçları‘nın heyecanını yaşayacaklar. Önlisans programlarını ve bazı lisans programlarını tercih edecek olan üniversite adayları için YGS puanı yeterli olacak. 4 Yıllık Lisans programlarına girmek isteyen adayların 2012 Haziran ayında yapılacak olan LYS sınavlarına da girmeleri gerekmektedir. Sınav sonuçları 20 gün içinde açıklanması bekleniyor.

2012 YGS 1 Nisan 2012′de yapılacak. ÖSYM tarafından sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Tahminlere göre sınav sonuçlarının sınavın yapılacağı tarihten 20 gün sonra YGS Sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarını bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Önceki İçerikAprilia Cbr 125 Resimleri
Sonraki İçerikKim Milyoner Olmak İster Melis Mısırlı Ne Kadar Kazandı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz