2011 Yeni araba modelleri

0
1273

Peugeot

Fransız üreticinin tamamen yeni modeli olan 508, nisan ayından itibaren Türkiye’de satılmaya başlanacak.

Markanın en önemli yeniliği konumundaki 508, 407’nin yerini alacak ve Türkiye’ye çok uygun motor seçeneklerine de sahip olacak.

Fransız marka için büyük önem taşıyan 508, Sedan ve Stationwagon kasa tipleriyle aynı anda, nisanda satışa sunulacak. Peugeot’nun yeni tasarım diliyle şekillendirilen araç, orta üst sınıfta yer almasına karşın 607’nin boşluğunu da doldurmak üzere geliştirilmiş.

Bu nedenle aracın dış mekanında lüks hissi yaratacak krom detaylara da bolca yer verilirken, iç mekanın genişliği bir hayli fazla tutulmuş.

Citroen

Fransız üretici Citroen’in 2011’de Türkiye pazarına sunacağı iki önemli yeniliği olacak. Bu yeniliklerin ilki yeni C4 olacak.

Tamamen yenilenen tasarımının yanı sıra ekonomik ve çevreci motor seçenekleri, masaj yapabilen ön koltuklar gibi donanım alternatiflerine sahip yeni C4 şubat ayında Türkiye’de piyasaya çıkacak. Citroen için 2011 yılındaki ikinci yenilik ise premium markası “DS” serisinin orta sınıf temsilcisi DS4 olacak.

C4 alt yapısını kullanan ancak ondan daha farklı bir tasarımla şekillenen DS4, DS3 gibi kişiselleştirmeye uygun donanım alternatifleri ve lüks unsurlarıyla birlikte yılın ikinci çeyreğinde Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak. DS4’te 110 ve 160 beygirlik iki dizel, 120, 155 ve 200 beygirlik üç benzinli motor seçeneği bulunuyor.


Mercedes

2011 yılında yeni CLS, yeni nesil C-Serisi, SLK, C-Coupe, M ve B Serisi modellerini Türkiye’de satışa sunuyor.

Yeni CLS’i bu ay içinde satışa sunacak Mercedes, Nisan ayında Türkiye’de rekor satışa ulaştığı C-Serisi’nin makyajlı versiyonunu tüketicilerin beğenisine sunacak. Ağustos ayında ise yeni C Serisi’nin coupe versiyonu Türkiye’de piyasaya çıkacak.

29 Ocak’ta Stuttgart’ta dünya lansmanı yapılacak yeni SLK’yı Mayıs ayında satışa sunacak Mercedes, üçüncü nesliyle daha dinamik bir görüntü çizen yeni M-Serisi ve baştan yaratılan B Serisi’ni ise Kasım ayında Türkiye’de piyasaya çıkaracak.

BMW

BMW bu yıl Türkiye’de piyasaya yenilenen 1 Serisi ve tamamen yeni baştan yaratılan 6 Serisi’ni sunacak. Uluslararası tanıtımı bu yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek BMW 1 Serisi, Türkiye’ye üçüncü çeyrekte ithal edilecek.

En büyük değişimi ön bölümünde yaşadığı belirtilen yeni 1 Serisi’nde genel hatlar biraz daha yumuşatılmış.

Markanın ikinci yeniliği olan 6 Serisi ise, ABD’de geçen yılın sonlarında tanıtıldı. Mart ayında önce Cabrio, eylül ayında da Coupe seçeneğinin üretimine başlanacak.

Her iki modelin de Türkiye’de 2011 yılında satışa sunulması planlanıyor. BMW, ayrıca bu yıl 5 Serisi’nin xDrive ve 2.0 litre benzinli motor seçeneklerini, Z4’ün ise 2.0 litre motorlusunu Türkiye’de satışa sunacak.

Önceki İçerik80 günde 19 milyon izlenen Keenan Cahill Videosu
Sonraki İçerikSisteminizi korumanın ücretsiz yolu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz