Turkcell Puk Kodumu Nasıl Öğrenebilirim

5
36405

Turkcell Puk Kodumu Nasıl Öğrenebilirim
Eğer pin kodunuzu 3 kere hatalı bir şekilde girmişseniz güvenlik için sim kart için puk kodu denen farklı bir kod devreye girer.Pin kodunu sıfırlamak için puk koduna ihtiyacımız vardır.Peki puk koduna nasıl ulaşabilirsiniz.
1-Müşteri hizmetlerini yani turkcell hattan 532,farklı bir hattan ise 532 532 00 00 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
Müşteri hizmetleri ile puk kodunuzu iki yoldan ulaşabilirsiniz.İsterseniz kimlik bilgileriniz ile istersenizde sim kart üstündeki 12 haneli seri numarayı tuşlayarak girebilirsiniz.
vodafone-nano-sim-kart-2-120912

2-Diğer bir yöntem ise size en yakın turkcell mavi nokta yada turkcell timden bu işlemi halledebilirsiniz.Tabi bu işlemin olabilmesi içinde hat sahibi yada hat sahibinin kimliği olması gerekmektedir.

3-Son yöntem ise daha kolay ve zahmetsiz.İnternet üzerinden turkcell in kendi sitesinde yapabilirsiniz.Buradan giriş yapabilirsiniz.

puk-kodu-öğrenme

ilk resimde size tc numarası ilemi yoksa simkart numarasıylamı olduğunu soracaktır.Biz simkart no olarak işaretliyoruz

puk-kodu-öğrenme-lütfen
artık puk kodunuza ulaşabilirsiniz.
Diğer işlem ise Turkcell sitesinden Puk Kodunuzu öğrenebilirsiniz. İlk olarak buradan giriş yapınız ve karşınıza gelen sayfadan size ait olan bilgileri yani hat sahibine ait olan bilgilerinizi doldurunuz.

Bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra ise size puk kodunuzu verecektir. PUK kodunu girmek için eğer halen pin kodunda ise 3 kere hatalı giriş yapınız ve daha sonra PUK kodunuzu giriniz. Sizden yeni PİN kodu isteyecektir ve yeni şifresinizi girdikten sonra telefonunuz açılacaktır.

Önceki İçerikNumarasını Aveya Taşıyanlar İçin Fırsatlar
Sonraki İçerikTurkcelle Kaç Kontör Yüklenince Kapanmıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

  1. Puk bilgilerinizi öğrenmek için aşağıdaki bilgileri görmelisiniz diyo tıklıyrum fotoğraf cikiyor lütfen yardim edin ama müşterihizmetlerini arayamam çünkü nasil aricam puk olmuş telefon siz daha müşteri hizmetlerini arayin falan filan arayamam müşteri hizmetlerini ben:( 🙁 🙁 🙁 🙁 ;( ; ( ;( ;( ;(

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz