Numarasını Aveya Taşıyanlar İçin Fırsatlar

2
2493

avea

Numarasını Aveya Taşıyanlar İçin Fırsatlar
Turkcell yada vodafone hat kullanıyorsanız ve avea kontörlü hatta geçmek istiyorsanız avea şu sıralar en avantajlı teklifi sunmaktadır.Eğer 25 yaş altında iseniz her yöne 500 dakika 19TL, üstüne de 20TL yüklemelerine her yöne 5000 sms alabil ve eğer isterseniz 10 TL karşılığında 1 GB internet paketine sahip olabilirsiniz.

Kampanyadan Nasıl yararlanabilirim
-25 Yaş altında olmanız gerekmektedir.(25 Yaş altında bir tanıdıkta olabilir)
-Hediye 5000 SMS’ten faydalanılabilmesi için numara taşıma ile belirtilen tarifelere geldikten sonraki ilk 30 gün içinde 12-25 yaş arasındaki bir kişinin T.C.Kimlik Numarası ile kampanyaya kayıt olunması ve kayıt olduktan sonraki ilk 30 gün içerisinde 20 TL veya üzeri bir yükleme yapılması gerekmektedir.
-Numarasını taşıyarak bu kampanyadan faydalanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea’ya taşındığı tarih ile numaranın Avea’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır. Tarife değişikliği, faturalıdan faturasıza geçiş ve yeni hat aktivasyonu kapsama dahil değildir.
Kalan dakikalarımı nasıl sorgulayabilirim
Hediye SMS’lerden kalan haklar KALAN 5000 yazıp 2050’ye gönderilerek sorgulanabilir.
Her yöne 500 dakikadan kalan haklar KALAN 500DK yazıp 1414’e gönderilerek sorgulanabilir.

Nasıl İptal edebilirim
IPTAL 500DK yazıp 1414’e gönderilerek her yöne 500 dakikanın yenilenmesi iptal edilebilir.

Önceki İçerikA4 Tech PK-635 Camera Driver
Sonraki İçerikTurkcell Puk Kodumu Nasıl Öğrenebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. ben numramı taşımak istiyorum ama benim hattım babamın üstüne oyüzden 25 yaş üstü nasıl olabilir acaba acil cevap lütfen hangi kampanyalardan yararlanabilirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz