Yeni iPhone 6S’ler Görüntülendi

0
1083

Yarın 9 Eylül günü merakla beklenen yeni İphone 6S için yeni görüntüler yayınlandı.Kullanıcıları için merakla beklenen bu yeni cihazda bildiğiniz gibi İphone 6 ile değişime gitmişti ve büyük ekranlı modelleri piyasaya sürmüştü.Bu Apple için farklı bir konsept oldu ve hayranlarını sevindirdi.Şimdi ise yeni amiral gemileri iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve 4 inç ekrana sahip küçük kardeşleri iPhone 6c, resmi tanıtımına sadece bir gün kala yan yana görüntülendi.Apple bu tanıtımda ise yeni bir küçük modeli olan iPhone 6c modelini de duyuracağı tahmin ediliyor

Her yıl farklı bir model ile karşımıza gelen ve 2 yılda bir tasarım ve büyük değişikliklerle karşımıza gelen Apple,Bu yıl İphone 6S ile tasarımda farklılık değil donanımsal olarak değişiklikler yapması bekleniyor.

İphone 6S Özellikleri
iPhone 6S’in teknik özellikleri ise şöyle olacak: Force Touch satış noktasında büyük bir gelişme yaşanabilir. Force Touch kullanıcı deneyimini arttırdığı gibi daha fazla giriş yöntemi ile ticari pazarın genişlemesi için faydalı olabilir; Örneğin imza. Ekran çözünürlüğü mevcut modellerle aynı olacak, yani 4.7 ve 5.5 inç. Tekrar 4 inç’lik model çıkarılmayacak. Yeni bir renk seçeneği olarak Kızıl Altın (Rose Gold) olabilir. Şu anda Apple Watch Edition’da bulunan bir seçenek olarak da karşımıza çıkmıştı. Muhtemelen ana kamera 12 MP’e yükseltilecek. Hoparlör yakınına bir tane daha mikrofon eklenerek ses kalitesi biraz daha arttırılacak. A9 işlemciyle birlikte 2 GB LPDDR4 RAM kullanılacak. LPDDR4 RAM şu anki LPDRR3′e göre çok daha fazla performans ve daha az enerji tüketimi sağlıyor.

Önceki İçerikWindows 10’a Android APK Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikŞarj Aletinin Çakma Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz