Yabancı Dil Öğrenmek İçin Yardımcı iOS Uygulamaları

1
2028

Yabancı Dil Öğrenmek İçin Yardımcı iOS Uygulamaları
Yabancı dil öğrenmek günümüzde çok önemli bir seviyeye yerleşti. Öyle ki iş ilanlarında dahi sıkca yabancı dil bilen elemana ihtiyacı olduğu konusunda ilanlarla karşılaşmaktayız. Yabancı dil öğrenmek isteyenler için kaynak gerekliliği herzaman önemli olmuştur. Kaynak kitaplar kadar akıllı telefonlarda kullanılabilecek uygulamalarda artık ihtiyaçlar arasında. Bu talebi yanıtsız bırakmayan yazılımcılarda akıllı telefon uygulamalarıyla kullanıcıların ihtiyacını karşılıyor. Şimdi yabancı dil öğrenirken kullanabileceğiniz birkaç uygulamadan bahsedelim.

Duolingo

duolingo

Duolingo uygulaması iOS ücretsiz olarak yayında Duolingoyu yükleyip, öğrenmek istediğimiz dili seçip, hemen derslere başlayabiliyoruz. Facebook ile senkronize ederek gittiğimiz her yerde facebook üzerinden derslerimize kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Özetle, eğer yabancı bir dil öğrenmeyi düşünüyorsanız Duolingo ile çok iyi bir başlangıç sağlayabilirsiniz.

‎Duolingo: Dil Dersleri
‎Duolingo: Dil Dersleri
Developer: Duolingo
Price: Free+

Voxy

voxy

Mevcut İngilizce bilginizi geliştirmek için kullanabileceğiniz Voxy, içerisinde kişiselleştirilmiş dersleri bulunduran ücretsiz bir İngilizce eğitim uygulamasıdır. Kullanıcı odaklı yapısıyla kendi seviyenize göre dersleri bulabileceğiniz uygulama ile kendinizi sıkmadan ve de rahat bir şekilde İngilizce’nizi geliştirebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın –>> Voxy

Busuu

busuu

40 milyonun üzerindeki ana dil konuşurundan oluşan topluluk ile başta İngilizce olmak üzere pek çok dilde pratik yaparak yabancı dil seviyenizi ilerletmenizi sağlayan Busuu, Türkçe destekli arayüzüyle hem kolay hem de eğlenceli dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce’den Almanca’ya, İtalyanca’dan Portekizce’ye, İspanyolca’dan Fransızca’ya pek çok dilde yabancı dil öğrenimi sağlayan uygulama anahtar kelimeleri, cümleleri, deyimleri ana dili olarak konuşan kişiler ile pratik yaparak öğrenmenizi sağlıyor.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 6 Çıkıyor
Sonraki İçerikFirmalardan Gelen Smsler Nasıl Engellenir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz