Xperia XZ Premium Format Atma

1
1830

Xperia XZ Premium Teknik Özellikleri
Türkiye’de 3599 TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan XZ Premium oldukça iddialı geliyor. Cihazın teknik özelliklerini hatırlatacak olursak, 5.5 inç boyutlu ekranda HDR destekli 4K çözünürlük sunan telefon, bir Sony klasiği olarak Omnibalance ve X-Reality Teknolojilerinden de istifade ediyor. Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alan telefon, 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM kapasitesiyle geliyor. Depolama kapasitesini 256 GB’a kadar microSD kart ile arttırabiliyorsunuz. Yeni işlemciye Adreno 540 GPU’su eşlik ediyor. HDR10 destekleyen bu grafik birimi, TV standartlarını akıllı telefon ekranına taşıyor ve çok daha iyi bir görüntüleme deneyimi vadediyor.
İlk yöntem ayarlar bölümünden yapılan sıfırlama işlemdir.Bu işlem sadece cihaz içerisinde ayarlarınız ve bilgilerinizi silinecektir.
-Ayarlar > Gizlilik
-Fabrika verilerine sıfırla seçeneğini tıklayın.
-Telefonu sıfırla seçeneğini bulup seçin.
-Onaylamak için Herşeyi sil öğesini tıklayın.

Xperia XZ Premium Format Atma
-Güç düğmesi ile cihazınızı tamamen kapatınız
-Cihazda Ses Tuşlarından üst tuşa basılı tutarak, ardından güç tuşuna basıyoruz.
-Cihaz açıldıktan sonra yukarı-aşağı hareket etmek için ses tuşlarını kullanarak “wipe data factory reset” seçeneğe geliyoruz ve güç tuşuna basarak seçeneği seçiyoruz. Yes şeklinde karşımıza gelecek seçenek menüsünden evet diyerek onayımızı verip işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.Daha sonra “reboot system now” yazan seçeneğe gelerek telefonu yeniden başlatıyoruz
-Son olarak “wipe cache partition” ve “wipe dalvick cache” seçenekleri içinde aynı şekilde temizlik yaparak telefon önbelleğini temizleyebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Prime İnternet Ayarları
Sonraki İçerikCep Numarasının Hangi Operatöre Ait Olduğunu Öğrenme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz