WhatsApp’a Yeni Özellikler Geldi

1
1166

anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp,Android kullanıcıları için yeni bir güncelleme geldi.Yeni güncelleme ile WhatsApp için yeni güncellemeler geldi.İşte yeni WhatsApp özellikleri.En çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp geçtiğimiz haftalarda İphone kullanıcıları için yeni bir beta sürümü yayınlamıştı.Bu güncelleme ile birlikte yeni özellikler eklenmişti.Tabi bu güncelleme için sadece İOS kullanıcıları için değil Android kullanıcıları içinde yeni bir güncelleme geldi.WhatsApp bu güncellemesiyle uygulamaya yeni özellikler ekleniyor.

WhatsApp için gelen yeni özellikler
-Kişiselleştirilebilir pop-up bildirim desteği
-Özel bildirim sesi atama
-Tekli konuşmaları sessize alma
-Titreşim şiddetini ayarlama
-Sesli görüşmelerde kaliteyi düşürme seçeneği
-Mesajları okunmadı olarak işaretleme özelliği fakat okunmadı olarak işaretle özelliği, mesajı okuduğunuz zaman karşı tarafa yine mavi tik uyarısını gönderiyor..

Whatsapp güncellemesi şu anda Google Play arayüzünde mevcut değil yani güncelleme yapamassınız.Vereceğimiz linkten yeni güncellemeye ulaşabilir ve yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp İndir

Önceki İçerikDevil May Cry 4 Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikAndroid için Periscope Bildirim Ayarları Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz