Whatsapp Yeni Sürümü Nasıl Yüklenir

0
1302

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Android 5.0 için güncelleme başladı ve telefonlarımız yeni bir görünüm aldı diyebiliriz.Eski Kita Kat ile Lollipop arasında büyük bir görsel fark var diyebiliriz.Bu görsel fark sadece işletim sisteminde değil çıkan uygulamalarada yansıdı ve ilk olarak Whatsapp bu güncellemeyi yaparak yeni bir görünüme kavuştu.Bu konumuzda ise güncellemeyi anlatmıştık..

Şimdi ise bu güncellemeye nasıl ulaşabiliriz ve nasıl yükleyebiliriz onu görelim.Güncelleme ilk olarak Whatsapp resmi sitesinden yayınlanmaya başlandı.Yani Google Play ile güncelleme yapamıyorsunuz.Güncellemeyi yapmak için Whatsapp resmi sitesine giriş yaparak 19 MB olan apk uygulamayı indirmelisiniz.

Whatsapp.com üzerinden android bölümüne giriş yapınız.Uygulama sadece android cihazlar için geçerlidir.

whatsapp-indir
Daha sonra ise indirdiğiniz apk dosyasını data kablonuz ile telefonunuza atmanız gerekmektedir.Bağlantıyı sağladıktan sonra ise istediğiniz yere apk dosyayı atınız.Attığınız Apk dosyasını telefonunuzda açmanız için ise bir dosya yöneticisi uygulamasına ihtiyacınız olacaktır.Dosya yönetici için ise uygulaması için Google Play üzerinde küçük bi araştırma yaparak iyi bir uygulama indirebilirsiniz.

android-whwtaspp-indir
Dosyayı attıktan sonra size sadece apk dosyasını çalıştırmak kalıyor.Apk dosyasını çalıştırdığınızda ise telefon sizden bir güvenlik izni isteyecektir.Bu güvenlik izni ise nasıl yapılacağını uyarı olarak verecektir.

whatsapp-indir-yeni
Son işlemde ise sadece yeni yükle demeniz yeterli olacaktır.Bu işlemden sonra yeni arayüz ile muhabbetin dibine vurabilirsiniz..

Önceki İçerikWhatsApp Tasarımı Yenilendi
Sonraki İçerikGeneral Mobile Asistan Uygulaması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz