Whatsapp Arama Kaydı Silmek

2
11626

Sosyal Medya devi Facebook’un satın almasından sonra hızlı bir gelişme kaydeden dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp her geçen gün yeni bir özelliği ile karşımıza geliyor.Bildiğiniz gibi son olarak ise Whatsapp uygulaması için arama özelliği gelmişti.Kullanıcı internet üzerinden Whatsapp kullanan arkadaşlarını arayabiliyor ve görüşme yapabiliyordu..

Tabi haliyle bu arama yapılan yada gelen aramalar kayıt oluyor ve telefonlarda olduğu gibi Whatsapp uygulamasında da kayıt ediliyor..Yapılan aramalarıda istediğimiz gibi hepsini temizleyebiliyoruz.

Whatsapp arama kaydını silmek için ise ilk olarak Whataspp uygulamasını açıyoruz.Daha sonra ise Sol üst bölümde çağrılar bölümüne giriniz ve karşınıza yaptığınız aramalar gelecektir.

whatsapp-arama-kaydi-silmek

Buradan sol dokunamtiğe basarak arama kaydını sil seçeneğini kullanmalısınız.Daha sonra yaptığınız tüm aramalar anında silinecektir.Tabi dediğimiz gibi Whatsapp sürekli geliştiriliyor.Önümüzdeki dönemlerde ise Görüntülü konuşma seçeneğininde aktif olacağı söyleniyor.Bakalım bu uygulama hakkında daha neler göreceğiz..

Önceki İçerikBBM’e 1 dolar’a Gizli Sohbet
Sonraki İçerikApple Music Uygulaması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz