Vodafoneda Kontratlı ve Kontratsız iPhone4 satış fiyatları

1
1271

Merakla beklenen iPhone 4’ün satış fiyatı belli oldu.

Operatörler iPhone4 için hazırladıkları tarife paketlerini ve kampanyalarını duyururken hatsız olarak iPhone4 almak isteyenler de ElectroWorld’ün fiyatlarını inceleyebilir.

Vodafone, iPhone’a özel olarak iki farklı teklif sunuyor.. Bunlardan ilki bedava konuşma dakikaları, SMS/MMS ve sınırsız internet alternatifleri içeren Kontratlı Paketler diğeri ise ücretsiz mobil internet deneyimi sunan Kontratlı Mobil İnternet Paketleri.

Vodafone Kontratlı Paketler
Geniş tarife ve fiyat paketleri ile zenginleştirilen Kontratlı Paketlere göre; bir yandan yurtdışı ile sık telefon görüşmesi yapan, SMS gönderme alışkanlığı bulunan kullanıcılar iPhone 4’e aylık 149 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone farkı ile sahip olurken bir yandan da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanacak.

Vodafone Kontratlı Mobil İnternet Paketleri
Kontratlı Mobil İnternet paketlerinde ise mobil internet paketini alan ve Cep Avantaj ile İş Ortağım tarifelerini seçenler aylık 65 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 4 sahip olurken, yine Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarına sahip olacak.

Önceki İçerikTurkcellde Kontratlı ve Kontratsız iPhone4 satış fiyatları
Sonraki İçerikPermalink Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz