Vodafone Vodemnet Kullanıcılarına Teknosa’da 1000 TL’lik indirim çeki

8
1142

Vodafone’dan 1 GB veya 5 GB Vodemnet paketlerini aylık 65 liraya veya 75 liraya 24 ay süresince kullanmayı taahhüt edenlere, Teknosa’dan 1.000 liralık indirim çeki var!

Vodafone’dan çılgın kampanya

Vodafone’un Teknosa ile hazırladığı ve geçen yıl Ağustos-Kasım ayları arasında sunulan kampanyası yeniden başlıyor.

Şirketlerin ortak yazılı açıklamasına göre, kampanyaya özel 1 GB veya 5 GB Vodemnet paketlerini aylık 65 liraya veya 75 liraya 24 ay süresince kullanmayı taahhüt edenlere, Teknosa’dan yapacakları dizüstü, masaüstü veya netbook bilgisayar alışverişinde kullanabilecekleri 1.000 liralık indirim çeki, Vodafone Mobil Modem (Vodem) ile birlikte sunuluyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, Vodafone Cep Merkezlerinin yanı sıra seçilmiş Teknosa mağazalarından da başvuru yapabilecek.

Vodafone aboneleri, indirim çekini Teknosa’lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2010 tarihine kadar kullanabiliyorlar.

Vodafone Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt kampanya ile Türkiye’de internet kullanımına yönelik ilgiyi artırarak, teknolojiden daha fazla yararlanılmasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Teknosa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadircan Erkıralp da, projeyle kişilerin bireysel ve iş yaşamlarında hızlı, yeni teknolojiyi kullanmalarına fırsat sunduklarını ve teknolojiye ‘özgürce” ulaşmalarını sağladıklarını ifade etti.

Detaylar İçin : http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-teknosa-kampanyasi.php

Önceki İçerikSüperonline Adil Kullanım Koşulları
Sonraki İçerikiPhone İle Youtube Sitesine Erişimi Sağlama Yöntemi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

8 YORUMLAR

    • sanırım yararlanma ihtimaliniz 24aylık taahhütü imzalamanıza bağlı.vodafone bayisinden detaylı öğrenebilirsiniz.ama unutmayın ki 24 ay boyunca kullanmak zorunda kalacaksınız.

      Abonelerin yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde data paketinin ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp”eşit olarak bölünmüş” kullanıma sunulur; cihaz taksit bedeli tutarında bu şekilde bir uygulama yapılmayacaktır. Mevcut abonelerin kampanyaya girişleri dönem sonu itibariyle olacaktır.

      Detaylar İçin : http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-teknosa-kampanyasi.php

  1. arkadaşlar bu indirim çekini teknosada mı veriyolar?ve hazır hatırlamışken bi arkdşm bana turkcell vınn ın çk yavaş olduğunu söyledi ama ben bilmem yani 😀

  2. kampanya kapsamında ilk 12 aylık internet faturası olan 900 tl peşin olarak isteniyor.o zamanda kampanyanın hiç bir mantıgı kalmıyor.çünkü yakında bu tarz internet paketleri çok ucuzlayacak fakat bu kampanyaya katılanlar 75 tl den ödemeye devam edecek.o zaman bu işte kampanya nerede kalıyor.tuzak oldugunu düşünüyorum.

  3. bence hiç acele etmeyin bunlar tamamen tuzak ben vodafonun vodemnetini kulanıyorum daha doğrusu kulanamıyorum 12 aylık tahütnamede bulunduğum için her ay vodafona 50 lira bağış yapıyorum artık öle diyim ne diyebilirim ki diğerlerini bilmem ama vodafonu kesinlikle tavsiye etmiyorum o bu arada antalyanın göbeğindeyim yani çekmeme durumu olanaksız en iyisi ttnet paranın hakını veriyolar en azından vodem vın jet olsun uzak durun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz