Vodafone Salla Dolsun Nasıl Yapılır?

0
12605

Son zamanlarda salla kazan gibi bedava internet kampanyaları bildiğiniz gibi arttı ve bu kervana Vodafone operatörüde katıldı. Vodafone Salla Dolsun kampanyası kullanıcıları için açıldı ve artık belirli kurallar çerçevesinde salla dolsun kampanyasından faydalanabilirsiniz. İnterneti biten kullanıcılar için Vodafone FreeZone’lular için telefonunuz sallayıp bedava internet kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu sayede ücretsiz bedava internete sahip olabilirsiniz. Eğer Vodafone hattınız varsa sizde faydalanabilirsiniz. Tabi bazı şartlarıda bulunmaktadır. Bedava salla dolsun kampanyasına Akşam 9 – sabah 9 arası kullanımlarda geçerlidir.

Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyasından Kimler Faydalanabilir

· 05.01.2017-01.05.2017 tarihleri arasında geçerli Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyasından Esnek Fırsat 2GB, Ekstra Esnek 2GB, Ekstra Esnek 3GB, Faturasız Esnek XS, Faturasız Esnek S, Faturasız Esnek M, Esnek 1GB, Esnek 2GB, Yeni Esnek Tarife, Esnek Super 2 GB, Esnek Super 3 GB, Esnek MEGA UCLU, Esnek Super, Esnek 3 GB, Faturasiz Esnek 1 GB, Faturasiz Esnek 2 GB, Faturasiz Esnek 3 GB, Faturasiz Esnek Mini, Faturasiz Esnek Midi,Faturasiz Esnek Maksi ve Esnek Spotify Ekstra tarifesindeki aboneler faydalanabilir.

Vodafone Salla Dolsun Nasıl Yapılır

– Vodafone salla dolsun kampanyasından yararlanabilmek için ilk olarak telefonunuza Vodafone Yanımda uygulamasını indirmeniz gerekmekedir.
– Daha sonra ise salla kazan kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Vodafone Yanımda
Vodafone Yanımda
Developer: Vodafone Holding
Price: Free

Sizde biran önce Vodafone Salla Dolsun kampanyasından faydalanmak istiyorsanız Vodafone FreeZone’lu olunuz ve gerekli bilgilerede http://www.salladolsuntassin.com/ sitesine girerek gerekli bilgilere ulaşınız.

Önceki İçerik2017 Askerlik İşlemleri ve Celp Dönemleri
Sonraki İçerikGNÇ Full 6 GB Kampanyası – Turkcell
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz