Vodafone Hesabını Bilen Tarife Nasıl Yapılır?

0
1760

Siz istemedikçe paket tutarını aşmak yok!
Türkiye’de ilk defa ve sadece Vodafone’da!
Vodafone’un anında paket sorgulama ve paketiniz bittiğinde tek mesajla Ek Paket alma özelliğine sahip Hesabını Bilen Tarifeleri ile artık fatura şoku tarih oluyor, paketinizi aşıp aşmama kararı veya ne kadar aşacağınız tamamen size kalmış oluyor.

Nasıl mı?
PAKET AŞAMAMA
Hesabını Bilen Tarifeler’deki aylık paketinizin tamamını kullandığınızda hattınız bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor. Böylece farkında olmadan paketinizi aşamıyorsunuz.

TEK MESAJLA EK PAKET ALMA
Eğer ayın geri kalanında kullanımınıza devam etmeniz gerekiyorsa veya paketinizle sahip olduğunuz avantajlar haricinde kullanım yapmanız gerekiyorsa, 7999’a EKLE yazıp göndereceğiniz ücretsiz bir SMS yoluyla hemen 5 TL’lik Ek Paket alabiliyor ve bu paketi tüm iletişim ihtiyaçlarınızda kullanabiliyorsunuz.

Üstelik Ek Paket’ten yapacağınız her yöne konuşmalarınızın dk’sı da yalnızca 10 kr.

İstediğiniz zaman ve ayda istediğiniz kadar alabileceğiniz Ek Paket(ler)inizin bakiyesini BAKIYE EK yazıp 7999’a ücretsiz göndererek öğrenebiliyorsunuz. Ek paket ile ilgili detaylar için Paket Dışı Kullanımlar adlı sekmeyi tıklayınız.

ANLIK PAKET SORGULAMA *7999#
Faturalı bir tarifede gecikmesiz, gerçek zamanlı yani ANLIK sorgulama imkanı vermesiyle de Türkiye’de bir ilk olan Hesabını Bilen Tarifeler’de, paketinizde O AN ne kadar kaldığını *7999#’yi ücretsiz arayarak öğrenebiliyorsunuz. *7999#’yi arayarak yaptığınız sorguda, ekranda göreceğiniz servis mesajındaki bilgi size 48 saat veya 24 saat öncesinin değil, o anın bilgisini veriyor. Böylece kullanımınızın güncel durumunu devamlı takip edebiliyorsunuz.

CEP LİRA YÜKLEYEBİLME
Tarifenizle aylık paketiniz bittiğinde veya haricinde kullanım yapmak için ücretsiz bir SMS’le Ek Paket satın alabileceğiniz gibi, bu ihtiyaçlarınız için faturasız abonelerin yaptığı gibi Cep Lira da yükleyebilirsiniz. Bunu tüm Cep Lira yükleme kanallarından yapabilir, yüklediğiniz Cep Lira’ların bakiyesini de *123#’yi ücretsiz arayarak öğrenebilirsiniz. Cep Lira ile ilgili detaylar için Paket Dışı Kullanımlar adlı sekmeyi tıklayınız.

 

 

Hesabını Bilen Tarifeler’le daha da avantajlı konuşmak, mesajlaşmak ve internete girmek için tarifenize ek olarak konuşma, mesaj veya internet seçeneği alabilirsiniz. Bu tarifelerle geçerli paketler için Seçenekler sekmesini tıklayınız.

Hesabını Bilen Tarifelerle sahip olduğunuz yurtiçi her yöne konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımı haricinde yapacağınız diğer kullanımlar için (Örn: yurtdışını arama, yurtdışında kullanım, özel servis numaraları arama, içerik servisi abonelikleri gibi) Paket Dışı Kullanımlar sekmesini tıklayabilirsiniz.
Vodafone ,Hesabını, Bilen, Tarife ,Nasıl ,Yapılır,Avantajları,nasıl geçilir,Hesabını Bilen Tarifeye nasıl geçilir,Hesabını Bilen Tarife nedir,Hesabını Bilen Tarife
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.hesabini_bilen.php?default_id=h-b

Önceki İçerikİzmir İli Şehri Hakkında Bilgiler
Sonraki İçerikMenisküs Nedir-Menisküs Belirtileri Nelerdir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz