Vodafone Her Yer İndirim Tarifesi

0
3045

Her Yer İndirim Tarifesi’yle %75’e varan sürpriz indirimler sizi bekliyor!.

Her Yer İndirim Tarifesi’yle her yüklemenizde 30 gün boyunca her yöne 5dk’sı 50 kuruş tarifesi üzerinden uygulanacak sürpriz indirimler sizi bekliyor.

Tüm Türkiye’de; bulunduğunuz yer ve zamana göre değişen tam %75’e varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Üstelik boş yok!

Bulunduğunuz yer ve zamana özel indirim oranını öğrenmek için hemen *4455#’yi tuşlayın!

Tüm yüklemelerinizde* 30 gün boyunca her yöne 5 dakikası 50 kuruş tarifesi üzerinden, bulunduğunuz yer ve zamana özel, %75’e varan indirimlerden yararlanırsınız.
Boş yok, her yerde mutlaka bir indirim var!
*Vodafone’da en az yükleme tutarı 15 TL’dir. !

Her Yer İndirim Tarifesi’ne geçiş

Her Yer İndirim Tarifesi’ne geçmek için HERYERINDIRIM yazıp 7000’e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Vodafone Self Servis Kanallarından geçiş yapabilirsiniz.

Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarınızdan 542’yi, diger operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00’yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Her Yer İndirim Kampanyası’na geçiş

Her Yer İndirim Tarifesi’ne geçişlerde, %75’e varan indirimler kazanmanızı sağlayan Her Yer İndirim Kampanyası hattınıza otomatik olarak tanımlanır.

Kampanyayı iptal etmek için IPTAL INDIRIM yazıp 7000’e ücretsiz gönderebilirsiniz. Kampanyaya tekrar kayıt olmak isterseniz, INDIRIM yazıp 7000’e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Her Yer İndirim Tarifesi Esasları
1. Her Yer İndirim Tarifesi bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.
2. Aboneler 5dk’si 50 kuruş indirimli tarifeden yararlanabilmek için 15 TL ve üzeri yükleme yapmalıdırlar. Yeterli yükleme tutarı sağlandığında indirim süresi 30 gündür.
3. İndirimli tarife süresi sona erdiğinde abonenin tekrar yükleme yapmaması durumunda, görüşmeleri indirimsiz tarife olan 46,25 kuruş/dk’den ücretlendirilmektedir.
4. Yükleme koşulu ile uygulanan indirimli tarifede her yöne 5 dakikası 50 kuruş ücretlendirme yapılmaktadır. Bu tarifede görüşmeler, ilk 60 saniye için 46,25 kuruş, sonraki 240 saniye için 3,75 kuruş olarak ücretlendirilir.
5. İndirimli süre içerisinde tekrar 15 TL ve üzeri yükleme yapılması durumunda indirimli görüşme süresi uzatılır.
6. Özel servis aramaları yurtiçi ücretlendirme kapsamında değerlendirilmemektedir. Kıbrıs aramaları uluslararası arama kapsamında ayrıca ücretlendirilir.Uluslararası aramalar, ekstra bir avantaj satın alınmadığı durumda standart tarifeden ücretlendirilir.
7. Cep Aran Kampanyası bu tarife ile birlikte geçerli değildir.
8. Bu tarifeye geçiş yapan aboneler otomatik olarak 3G hizmetinden faydalanmaya başlarlar.
9. Tarifeye HERYERINDIRIM kodu ile SMS yoluyla veya yetkili satış kanallarından geçiş yapılabilir.
10. Aylık her Yöne Konuşma, Aylık Her Yöne Mini Konuşma, Süper Avantaj, Komple, Her Yöne 500 Dk, Avantaj, Hoşgeldin, Aylık Vodafone içi Katla Kazan, Freezone’a Gel Katla Kazan, Her Yöne Katla Kazan, Hoşgeldin Mini, Hoşgeldin Maksi, Genç 500, Süper Komple, Komple Özgürlük, Hoşgeldin 250, Her Yöne 200 Dk, Hepsi Bir Arada Özgürlük, 3ü 1 Arada, Özgür İkili, Fırsat Üçlü, Yeni Fırsat Üçlü, Hoşgeldin 400, Yeni Özgür İkili, Genç İkili, Hoşgeldin 400 Yeni Hat, Komple Fırsat, Kolay Fırsat 500, Kolay Fırsat, Ek Altın paketleri , Maksi Üçlü Paket bu tarife ile birlikte geçerli değildir.

Önceki İçerikrtl120.bpl Eksik Hatası Çözümü
Sonraki İçerikWhatsapp Web iOS Sürümü Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz