Vodafone 20Tlye 100 Tl Kampanyası Nasıl Yapılır?

4
1627

Yeni hat alarak veya numarasını taşıyarak Vodafone’a ilk kez gelen faturasız aboneler için şimdi Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi var. Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi ile 20 TL katlanarak tam 100 TL oluyor, 100 TL ile 30 gün boyunca her yöne konuşup mesajlaşabiliyorsunuz.

Siz de daha önce Vodafone’u denemediniz ve“Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum” diyorsanız hemen numaranızı taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Vodafone’lu olun ve ilk 30 gün içinde HOSGELDIN yazıp 7048’e ücretsiz gönderin, TL’leriniz değerlensin!


Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi’ni almak için hattınızın Vodafone’da aktif olmasının ardından ilk 30 gün içinde HOSGELDIN yazıp 7048’e göndermeniz yeterli.
Paket 30 gün geçerli olduğu için, paketi ilk alımınızdan itibaren 6 ay boyunca toplam 6 kere alabilirsiniz.
Paketiniz ile beraber size verilen 100 TL’den kalan TL miktarını öğrenmek için KALAN HOSGELDIN yazıp 7048’e gönderiniz.
Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi’nin ücreti 20 TL’dir, paketi aldığınızda 30 gün boyunca her yöne geçerli 100 TL kazanırsınız.
100 TL ile kendi tarifenizin ücretlerinden 30 gün boyunca her yöne dilediğiniz gibi konuşup mesajlaşabilirsiniz.

Kampanya 21 Aralık 2011 – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan belirtilen tarihler arasında GSM hattını Vodafone’a ilk defa taşımış veya yeni hat satın almış olan faturasız aboneler aktif olduktan sonraki 30 gün içinde kayıt olmak koşulu ile faydalanabilir.
Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi’ni 20 TL karşılığında almak için HOSGELDIN yazıp 7048’e göndermeniz gerekmektedir. Kalan TL’lerinizi sorgulamak için KALAN HOSGELDIN yazıp 7048’e gönderebilirsiniz. 7048’e gönderdiğiniz tüm SMS’ler ücretsizdir.
Pakete kayıt ile birlikte hesabınızdan 20 TL düşülecek, karşılığında yurtiçi ses ve SMS’te kendi tarife ücretlendirmelerinizden kullanılmak üzere hediye 100 TL verilecektir.
100 TL, 30 gün içinde gecerlidir.Kullanılmayan bakiyeler dönem sonunda silinir, devretmez. 30 gün sonunda yeterli bakiyeniz olması durumunda tekrar paket alabilirsiniz.
Paketi almak için yaptığınız kayıdın ardından 20 TL bakiyenizden düştükten sonraki 6 ay süresince toplam 6 kere paketi alabilirsiniz.
Paket otomatik yenilenmez, 30 gün sonunda tekrar kullanmak isterseniz HOSGELDIN yazıp 7048’e göndermeniz gerekir.
Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
Aylık Vodafonelularla Katla Kazan Paketi ile aynı anda kullanılamaz.
Kampanyaya katılmış aboneler 6 ay içinde her 30 günde bir “HOSGELDIN” yazarak 7048’e kısa mesaj göndererek kampanyaya kayıt olabilirler. Aboneler, her katılım için bakiyelerinde 20 TL olması gerekmektedir. Örneğin kampanyada 5 defa kayıt olan bir abone, toplam 100 TL karşılığında,toplam 500 TL heryöne TL kazanır. Aboneler baslangıç paketi içinde yer alan ve Cep Avans kredilerini satın almada kullanabilirler.
Kampanya kapsamında hediye kazanımına konu olacak görüşmeler sadece yurtiçi operatörlere doğru görüntülü konusma,ses ve SMS çağrılarını içerir. Data kullanımları, roaming , Türkiye sınırları içerisinden yapılan yurtdışı aramaları, özel servis aramaları ve diğer hizmetler dahil değildir.
Hediye kazanılan 30 günlük dönemler arasında, kampanyaya katılan aboneler kampanyaya katıldıktan sonra şebekeler arası geçiş (MNT ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil ) veya devir, dondurma işlemi yaparsa promosyonla ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
Kampanyaya bakiye sorgulama ücretsizdir.
Kampanya kapsamında yüklenen hediye TL / dakikalar transfer edilemez.
Kampanyadan kazanılan TL’ler abonenin tarifesi ve dakika atış periyodu üzerinden ücretlendirilir.
Kampanyaya dahil olan abonelerin hediye TL’lerini kazandıkları ve harcayabilecekleri süre boyunca kampanya/paket aboneliğini iptal etmeleri mümkün değildir. Kazanılan hediye TL’ler “Ön Ödemeli Abonelerin Bakiye İadesi” kapsamında iade edilemez.
Kampanyadan yararlanacak abone TC Kimlik No doğruluğu Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Nüfus İdaresi Müdürlüğü’nden teyid edilmiş olmalı, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara listelerinde olmamalıdır.
Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu kampanyadan faydalanabilir.
FCT içinde kullanımına ve konferans çağrıya izin verilmez. Kullanımı tespit edilen abonelerin hattı için; tek taraflı kısıtlanma hakkı bakiidir.
Hediye 100 TL miktarını harcama hakkı, hesaptan 20 TL düşülerek 30. gün sonunda saat 23:59:59’da sona ermektedir.
Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Önceki İçerikFacebook Zaman Tüneli Nasıl İptal Edilir – Timeline İptal Etmek
Sonraki İçerikTurkcell Kamu 1000 Sms Paketi Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. katla kazan iptal ediliyormu konusabileceğim vodafon numarası yok her yöne diye yaptım oda sadece vodafonlularlamış 20 tl yi nasıl kurtara bilirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz