Vidyozone Aboneliği Nasıl İptal Edilir

0
95875

Vidyozone Aboneliği İptal Etmek
Son zamanlarda cep telefonu kullanıcılarının en çok sorun yaşadığı durumlardan birisi hattına gelen ödeme mesajları yada yapılan abonelikler olarak gösterebiliriz. Siz mesaj atsanızda atmasanızda bazı durumlarda dolandırıcılık yöntemlerinde yapılan üyelikler ve şikayet sitelerinde en çok yaşanan sorunlar olarak karşımıza çıkıyor. Bunlardan biriside Vidyozone aboneliğidir. Bu abonelik durumunda hattınızdan belirli ücretler hattınızdan kesilmektedir. Bu ücretler ise operatöre göre değişmektedir.
Vidyozone üzerinden yapılan ücretlendirme bilgisi
Haftalık abonelik ücreti Vodafone için 14 TL, Türk Telekom için 5 TL dir. Data bağlantı ücreti servise dahil değildir. Aboneler data bağlantısı için tarifeleri üzerinden ücretlendirileceklerdir.
İptal işlemi için neler yapılabilir
HTML5 platformu üzerinden vidyozone . mobi adresinden abonelik iptal edilebilir. Kullanıcılar ayrıca iptal spor keywordü ile Turkcell ve Vodafone’da 1240, Türk Telekom’da 3480 SMS numarası üzerinden de iptal sağlayabilirler.

Bu tarz ödeme işlemlerini tamamen kapatmak ve kurtulmak için ise Mobil Ödeme sistemini kapatmanız gerekmektedir.
Mobil hattınız Türk Telekom Mobil Ödeme işlemleri için otomatik tanımlıdır. Eğer mobil hattınız Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına açık değilse, yalnızca ilk sefere mahsus olmak üzere “MOBILODEME KAYIT” yazıp 5555‘e kısa mesaj atabilirsiniz.
Mobil hattınızı Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına kapatmak için “MOBILODEME IPTAL” yazıp 5555‘ekısa mesaj atabilirsiniz.
Vodafone Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır / Açılır
Cep Cüzdan Mobil Ödeme’ni kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazarak 7878‘e SMS atabilirsiniz.
Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili işlemlerinizi aşağıdaki kanallardan yapabilirsiniz:
7878 Vodafone Mobil Ödeme SMS kısa numarasına ücretsiz olarak MOBILODEME AC veya MOBILODEME KAPAT smsi ile talebini iletebilirsiniz.

Turkcell Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır / Açılır
– MOBILODEME IPTAL yazıp 7777 göndermeniz yeterli olacaktır.
– Turkcell hat kullanıyorsanız Mobil Ödeme işlemi iptal etmek için 532 veya 444 0 532 numaralı telefonu arayarak –
mobil ödemeyi iptal edebilirsiniz aynı zamanda 0850 622 60 60 arayabilirsiniz ve iptal edebilirsiniz.

Önceki İçerikRadyasyon Nedir? Zararları ve Korunma Yolları Nelerdir?
Sonraki İçerikGalaxy J7 Prime Android 7.0 Nougat Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz