Turkcellden HP Pavilion kampanyası

0
1061


Turkcell’in yeni kampanyası çok avantajlı bilgisayar fiyatı ve internet teklifleri içeriyor.

HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarlar, Turkcell 3G’nin 1. yıl dönümünü nedeniyle Eylül ayı boyunca KDV dahil 549 USD’den satışa sunuluyor. Dahili 3G modem ve Turkcell SIM kartıyla, Turkcell 3G kapsaması içerisinde her yerden Turkcell 3G hızında kesintisiz internet bağlantısı sağlayan HP Pavilion dm1’ler, Turkcell İletişim Merkezleri’nden, Turkcell Satış Noktaları’ndan ve anlaşmalı zincir mağazalardan World Kart’a 8 taksit fırsatı ile satın alınabiliyor.

Enerji tasarruflu, cıvasız, arkadan aydınlatmalı LED ekran özelliğine sahip HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarlar, kullanım süresince ve sonrasında gezegene zarar vermeme özelliğine sahip. 11,6 inç’lik HP Pavilion dm1, boyut, ağırlık ve performans arasında en ideal denge için 1,5 kg’dan daha hafif ve sadece 19,8 mm kalınlığında, ayrıca pil ömrü de 10 saate kadar kullanmaya yetiyor, böylece işiniz ya da eğlenceniz yarım kalmıyor.

Avantajlı Paketlerle internet keyfi
Turkcell’in 30 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanyasından faydalanarak HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayar sahibi olanlar, çok avantajlı internet paketlerinden de faydalanabilecekler.

Kampanya dahilinde müşteriler, kullandıkça ödeyeceği faturasız haftalık 1GB’lık pakete sadece 9TL ödeyerek Turkcell 3G hızında internete kavuşabilecek.

Faturalı hatlar içinse aylık 4GB internet ilk iki ay 11TL, sonrasında 39TL.

Müşteriler tüm bu internet paketlerini kontratsız olarak alabiliyor.Ayrıca faturalı hatlar için ödenmesi gereken 31,78 TL tutarındaki yeni tesis özel iletişim vergisini de Turkcell karşılıyor.

Önceki İçerikAero görsel efektlerini kapatın
Sonraki İçerikBalla gelen sağlık
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz